Fredziu Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Mam taki problemik. Zgrywałem muzykę z płyty CD na dysk w Win98 SE PL (Windows Media Playerem) i muzyka odtwarza się Soniqiem, Windows Media Playerem, Winampem itp. Gdy przełączam system na Win XP Prof. PL to muzyczka (ta, która zgrywałem na dysk) nie odtwarza się żadnym programem tylko gdy nacisnę Play otwiera się strona internetowa. Robi się tak z każdym utworem. Co zrobić, żeby muzyka odtwarzała się na Win XP? Pomóżcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Nikt nic nie wie? To naprawdę ważne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Mam taki problemik. Zgrywałem muzykę z płyty CD na dysk w Win98 SE PL (Windows Media Playerem) i muzyka odtwarza się Soniqiem, Windows Media Playerem, Winampem itp. Gdy przełączam system na Win XP Prof. PL to muzyczka (ta, która zgrywałem na dysk) nie odtwarza się żadnym programem tylko gdy nacisnę Play otwiera się strona internetowa. Robi się tak z każdym utworem. Co zrobić, żeby muzyka odtwarzała się na Win XP? Pomóżcie.Wydaje się, że zgrałeś to do chorego formatu .wma. Nie jestem obeznany w tych formatach, ale wiem że jest tam opcja która hmm nie wiem jak to powiedzieć, daje prawa do otwarzania pliku na danym komputterze. Po przegraniu ich na inny lub reinstalacji systemu dzieje się tak jak opisałeś. Nie wiem jak to obejść, bo nigdy nie używałem tego softu a ni tego formatu. Poprostu - jedyne co mogę Ci polecić to zainteresowanie się programami typu CDEx, AudioCatalyst i inne tego typu, a na przyszłość zgrywać muzykę do formatów mp3, ogg, i pochodnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Ok. Dzięki. Zgram muzykę jeszcze raz pod WinXP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Miałem ten sam problem. XP sprawdza czy masz licencje na te pliki, także najlepiej mieć pliki w *.ogg lub *.mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandzu Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 w Windows Media Playerze można wyłączyć opcję ochrony plików podczas ich nagrywania i problem się rozwiązuje. Jest to opcja chroń zawartość na zakładce kopiuj utwór muzyczny. Należy ją oczywiście odznaczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...