Jawcio Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Witam! Posiadam obudowe Antec 300, i mam w niej 2 oryginalnie zamontowane wentylatory. Z tylu duze smiglo 140x140, oraz u gory 120x120. Wentylatory te mozna regulowac recznie, ale na MAX sa zbyt glosne dlatego planuje wymienic je na cichsze. Chcialem sie dowiedziec, jakie byscie mi polecili? Jaka firma dobra, w miare optymalne ceny, nie za wysokie... co jest wazne w wantylatorach procz halasu... ? Z gory dziekuje za pomoc, bo jestem w tym temacie zielony... Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 (edytowane) Jeżeli chcesz tanio to kup ten i ten. Te wentyle co masz w obudowie nie dawaj na max i nie będą głośne. Edytowane 21 Kwietnia 2009 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Praktycznie każdy wentylator puszczony na duże obroty będzie hałasował. Z tańszych 120-140 dobre będą też Acutake, jak masz trochę więcej kaski to ze 120-ek Scythe Gentle Typhoon, S-Flex albo Noiseblockery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...