janw92 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 (edytowane) Witam kupiłem karte graficzna z wyjsciami wylacznie dvi. monitor mam na crt . Czy isntieje jakas przejsciowka na zeby mi to dzialalo ?? kate galaxy geforce 7600GT monitor samsung syncmaster 753DF (200 rok) a jak jest przejsciowka to gdzie ja kupic ? Edytowane 22 Kwietnia 2009 przez janw92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scb Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Przejściówkę dvi - D-sub powinieneś dostać w pierwszym lepszym sklepie komputerowym. Nie miałeś dołączonej takiej przejściówki do karty? Zwykle producenci dorzucają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Ale lepiej użyć kabla DVI-A -> D-sub . Przy sztywnych przejściówkach można znacznie łatwiej uszkodzić złącze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janw92 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Ale lepiej użyć kabla DVI-A -> D-sub . Przy sztywnych przejściówkach można znacznie łatwiej uszkodzić złącze.dzieki juz polecialem do sklepu i kupilem kabel . przejsciowek nawet nie mieli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...