Gość Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 To samo tutaj - od trzech dni :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkad Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 It's not a bug, it's a feature. Chodzi tutaj o użytkowników mobilnych - na niektórych przeglądarkach mobilnych (o ile nie na większości) nie dało się łatwo rozwinąć menu, tylko od razu przechodziło do danego działu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 (edytowane) Nie wymagam broń boże, ani też nie naciskam w żaden sposób, ale nie myśleliście o mobilnej wersji portalu? U mnie jest o tyle wygodnie, że Opera Mobile (jeszcze ta na Presto) bardzo fajnie zawija tekst przy powiększaniu, ja natomiast dysponuję "patelniofonem". Przy nadgryzionym jabłku i Safari nie było już tak dobrze. //@Tapatalk<br /> Edytowane 3 Czerwca 2013 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Czy przewidywana jest wersja mobilna głównej? Bo przy ( spier... ) nowej Operze Mobile w wersji OFF-Road nie da rady wbić się na konkretną kategorię artykułów/newsów. A na forum wchodzi się jedynie przez linki wątków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 nie wiem w którym dziale to napisać jak coś to skasujcie ale na stronie głównej w dziale Warto przeczytać dalej wiszą zestawy na sierpień a powinny być na wrzesień ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 Fakt, zaraz zaktualizujemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2013 kkNd!: Poprawione. Dzięki.m4r: Poprawione. Dzięki.szpachla2: Poprawione. Dzięki.Krzem:Jak nie możesz się zalogować na portal hasłem z forum, to widocznie hasło jest inne.Jeśli zmieniałeś hasło na forum to na portalu mogło zostać stare - synchronizacja czasami coś zgubi. Postaram się to poprawić.toms83::1. Komentarze - pomyślę jak to ugryźć. Jak się będzie dało prosto to zrobić, to się zrobi. Jak nie, to w następnej wersji portalu ;]2. Wykresy - nie bardzo mogę coś zrobić jak przeglądarka rozwala przy powiększeniu. W nowej skórze (mam nadzieję) nie będzie trzeba powiększać bo wszystko powinno być większe.Kwestia wersji mobilnej:Na pewno będzie, ale że jeszcze przed Świętami się wyrobimy, to ręki sobie uciąć nie dam - bo często jej używam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 (edytowane) Wszystkie komentarze są w jednej "kolumnie", tzn. nie wiadomo który komentarz jest odpowiedzią na który. Edytowane 18 Września 2013 przez toms83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bgzzgb Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2013 kkNd!: Poprawione. Dzięki. m4r: Poprawione. Dzięki. szpachla2: Poprawione. Dzięki. Krzem: Jak nie możesz się zalogować na portal hasłem z forum, to widocznie hasło jest inne. Jeśli zmieniałeś hasło na forum to na portalu mogło zostać stare - synchronizacja czasami coś zgubi. Postaram się to poprawić. toms83:: 1. Komentarze - pomyślę jak to ugryźć. Jak się będzie dało prosto to zrobić, to się zrobi. Jak nie, to w następnej wersji portalu ;] 2. Wykresy - nie bardzo mogę coś zrobić jak przeglądarka rozwala przy powiększeniu. W nowej skórze (mam nadzieję) nie będzie trzeba powiększać bo wszystko powinno być większe. Kwestia wersji mobilnej: Na pewno będzie, ale że jeszcze przed Świętami się wyrobimy, to ręki sobie uciąć nie dam - bo często jej używam ;] Mam konto na forum Purepc od ponad 3 lat na forum się loguję ale na portalu już nie. Dopiero jak się zaloguję na forum to na poralu też jestem zalogowany. Być może miałem inne hasło tu i tu jednak przy logowaniu na portalu jest informacja iż rejestrować i resetować hasła należy przez forum. Dokonałem w/w czynności i dalej jest to samo. Zgłaszam ten problem jako problem techniczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2013 Witam, lubię przeglądać purepc na telefonie z WP8. Niestety odczuwam trochę brak skórki mobilnej. Od kiedy na stronie ruszyła kampania reklamowa xkoma, mam problem z jej przeglądaniem. Otóż, mimo że reklama graficznie jest w tle, to jakby warstwa z linkiem jest ponad zwykłym tekstem. Skutkuje to tym, że jak "kliknę" palcem na zwyklym tekście to od razu przenosi mnie do sklepu xkom. Strasznie to upierdliwe jest :/ Nie wiem czy problem występuje pod innymi systemami i/lub przeglądarkami, ale pod IE słabo się korzysta ze strony portalu. pozdrawiam, m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2013 IE to nie przegladarka. Zainstaluj FF Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 504 Gateway Time-out Coś padło? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chrupek753 Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 502 Bad Gateway Na operze i ff to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 pewnie jeden z serwerow w load balancerze jest zrypany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Buszmen Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 Kurcze, strona się nadal nie ładuje. A miałem dzisiaj nadrobić zaległe testy. Wiadomo kiedy serwer wstanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 Chyba do końca roku trzeba będzie nowy serwer wykupić, bo zaczęła się jesień i oglądalność znacznie skoczyła = małe problemy techniczne. Zaraz będzie hulało :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 Przeciążenie? :) SSDeki nie dają rady czy jak? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 http://www.purepc.pl/karty_graficzne/test_kart_graficznych_amd_radeon_r9_280x_r9_270x_i_r7_260x Caleb, gdzieś zjadło paginator stron, co zawsze jest na dole. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 Zaraz sprawdzimy WTF. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2013 http://www.purepc.pl/rozrywka/need_for_speed_rivals_wymagania_sprzetowe 12:39 news 12:37 komentarz Obstawiam edycję pierwszego bo był babol ( opisany w komentarzu ) ale trochę to razi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osskar Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 (edytowane) witam czy tylko ja mam problem z logowaniem na stronie purepc.pl ?? przejscie na forum i zalogowanie jest ok i ponowne przejscie na purepc po zalogowaniu na forum tez jest ok pozdrawiam ps. sprawdzane w kilku przegladarkach, Internet Explorer, FireFox i SeaMonkey Edytowane 2 Grudnia 2013 przez osskar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2013 (edytowane) Czy to tylko u mnie czy wyszukiwarka na portalu działa jakoś nie tak jak powinna? Chciałem znaleźć recenzję AC4 (bo pamiętałem, że widziałem takową na portalu). No to wpisuję w wyszukiwarkę "Black Flag" - znajduje same newsy o AC4, artykułu nie ma. To samo po wpisaniu Assassin's Creed. Zaawansowana szukajka po zaznaczeniu, że szukam artykułu też niczego nie znalazła. Możliwe, że wam nie indeksuje artykulów od pewnego czasu? Ostatnia rzecz, którą szukajka znalazła po wpisaniu frazy "Black Flag" jest z 03.10.2013. Identyczna sytuacja po wpisaniu frazy "konkurs". Najnowszy wpis jaki szukajka znajduje jest z 15.11.2013. Za to ten news o nowym konkursie nie jest znajdowany przez wyszukiwarkę. Używam najnowszego Firefoxa o ile to miałoby stanowić problem. Nie sprawdzałem na innych przeglądarkach. Adblock wyłączony. Edytowane 12 Grudnia 2013 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2013 witam czy tylko ja mam problem z logowaniem na stronie purepc.pl ?? przejscie na forum i zalogowanie jest ok i ponowne przejscie na purepc po zalogowaniu na forum tez jest ok pozdrawiam ps. sprawdzane w kilku przegladarkach, Internet Explorer, FireFox i SeaMonkey Problemem był fakt, że system nie utworzył Ci konta. Teraz widzę, że konto jest w systemie, czyli udało się, tak? Czy to tylko u mnie czy wyszukiwarka na portalu działa jakoś nie tak jak powinna? (..) Teraz już powinna działać ok. Indeksowanie zdechło - diabli wiedzą czemu. Może się nowa wersja PHP nie spodobała... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2013 Potwierdzam, że wyszukiwarka już działa poprawnie. Dzięki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bogvel Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2013 Trochę to dla mnie uciążliwe, żeby przeglądać portal, bo braknie mi dolnego paska przewijania. Na Forum jest i dla ślepaka to wygodne, bo trzeba powiekszać. Na portalu brak, a klikania kółkiem nie lubię, bo to zakrecony interes. Firefox ma tak samo, jak ie. Lubię poczytać o nowościach i z chęcią odwiedzam Purepc. Bogdan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2013 Dodany. Był zablokowany bo translator rozwalał układ strony, przez co pasek włączał się nawet jak strona (treść właściwa) się mieściła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bogvel Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2013 Dzięki za tak szybkie udogodnienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodzik1981 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2014 Proszę zróbcie coś z tymi reklamami na głównej stronie są masakrycznie brzydkie to raz a dwa że są mega irytujące nie chciałbym uruchamiać Adblocka :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2014 A masz pojęcie jak działają reklamy Google? Nie widzę nic brzydkiego czy irytującego w reklamach trader czy superhost. Screen poproszę. Wcześniej sprawdź kompa antywirusem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sargon Ankro Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2014 Też mam problem z portalem. Nie mogę się na niego zalogować, ale na forum już tak. Znalazłem mimo to sposób: loguje się na forum, zmieniam pierwszy człon adresu na www, klikam w "Logowanie" i dopiero wtedy jestem zalogowany na portalu. Ale jednak tak nie powinno być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...