sorest Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2015 @Memento Mori : dolaczam sie do powyzszego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memento Mori Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2015 Ale z nas hakjery, trzeba poczekać na kogoś mądrego bo to nie wygląda zbyt ciekawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzejC Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2015 Najgorzej jak się taki trafi co będzie chciał zamotać, powypisywać jakieś chamskie rzeczy przy newsach lub zmienić hasło. Również jestem na koncie Arkada. Panowie redaktorzy chyba już o tej porze tu nie zaglądają ? Dobrze by było gdyby ktoś miał jakiś kontakt z nimi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2015 Potwierdzam powyższy przypadek również u siebie. Po wylogowaniu się na portalu i ponownym zalogowaniu ze swoimi danymi, pojawia mi się profil Arkada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzejC Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2015 (edytowane) O już chyba działa. Edytowane 23 Marca 2015 przez dzejC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2015 Ogarniamy. Jakiś zgrzyt z bazą, resetujemy co trzeba i będzie banglać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2015 (edytowane) goście, goście 2 ;> Edytowane 23 Marca 2015 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2015 Kto popsuł RSS? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2015 Nie, zmienił się tylko jego link. Teoretycznie jest nawet przekierowanie ze starego linku i wszystko powinno grać. Do tego doszły 2 nowe kanały. Cała lista wraz z nowymi linkami to: Najnowsze artykuły i aktualności: http://www.purepc.pl/rss_all.xml Najnowsze artykuły http://www.purepc.pl/rss_arts.xml Najnowsze aktualności http://www.purepc.pl/rss_news.xml Zarówno link na górze strony jak i na dole jest zaktualizowany. Do tego w nagłówku strony też są linki, co powinny wykryć wtyczki RSS w przeglądarkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2015 Dzięki za info, bardziej chodzi mi o to, że zamiast pierwszego akapitu + grafika w RSS jest tylko jedno zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2015 Zmienione. Zaraz powinno załapać - RSS generowany jest co X minut. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laprekuan Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2015 Witam. Proszę o sprawdzenia ujemnych punktów reputacji na moim forum MAm nieodparte wrażenie że uzytkownik http://forum.purepc.pl/user/209818-prosaid/ oraz http://forum.purepc.pl/user/152035-kaijitsu/ celowo minusują moje posty by mnie zdyskredytować JEsli po sprawdzenia tak się okaże, to proszę o adekwatną reakcję i skasowanie tychże minusów. Proszę o informację na PW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorest Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2015 cos sie zmienilo ostatnimi 3dniami, ze PurePC przestal mi dzialac na Operze v12.17? biala strona, nic wiecej. forum dalej normalnie. na nowej Operze v32 dziala dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2015 (edytowane) Ja w nieco innej sprawie. http://i.imgur.com/xsN2Ocb.jpg Nie macie mi za złe ( ;) ), że nie posiadam Flasha? Wyciąłem tego raka ze dwa miesiące temu. :D Oczywiście PPC na białej liście w Adblocku i Disconnect. Edytowane 2 Października 2015 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GLaF Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2015 cos sie zmienilo ostatnimi 3dniami, ze PurePC przestal mi dzialac na Operze v12.17? biala strona, nic wiecej. forum dalej normalnie. Potwierdzam, na dwóch różnych kompach ze starą Operą strona główna nie działa od paru dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2015 ano z tym banerkiem flash troche pojechaliscie ;) u mnie się rozwijane menu za nim chowa i nie można kliknąć żadnej pozycji :( 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2015 ano z tym banerkiem flash troche pojechaliscie ;) u mnie się rozwijane menu za nim chowa i nie można kliknąć żadnej pozycji :( Zaraz go nie będzie, problemów z menu wprawdzie nie mam, ale długi się skubaniec ładuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2015 Potwierdzam, na dwóch różnych kompach ze starą Operą strona główna nie działa od paru dni. Potwierdzam, portal nie działa na 12.17 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2015 a będzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2015 (edytowane) Powinno już latać. Nie mam Opery, więc sprawdźcie. Edytowane 4 Października 2015 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2015 działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorest Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2015 działaŁO ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2015 masz racje bo znowu nie działa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorest Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2015 oddalam! znowu dziala. co za emocje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2015 nadal działa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorest Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 podtrzymuje. znow ok. ale 'nie chwalmy dnia przed zachodem slonca' ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2015 Szukajka nie działa u mnie prawidłowo na najnowszej wersji Chrome. Po wpisaniu 2 lub więcej słów i przejściu na drugą lub dalszą stronę wyników dostaję następujący komunikat. Błąd!Podany przez Ciebie adres strony nie istnieje w naszym serwisie lub nie masz uprawnień, aby go oglądać. Sprawdź, czy adres jest wpisany poprawnie. Po wpisaniu tylko 1 słowa wszystko działa prawidłowo . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juziek1 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2015 Witam, Nie ładuje się strona purepc.pl gdy używam danych komórkowych. Próbowałem na przeglądarce Firefox, Chrome i standardowej. Telefon LG Leon LTE oraz LG G4, telekom Orange. Inne strony się ładują, forum zresztą też (forum.purepc.pl). Na WiFi strona ładuje się normalnie.Nie wiem czy to tylko u mnie, ale zgłaszam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2016 (edytowane) U mnie od rana strona główna wygląda następująco. Na różnych przeglądarkach i niezależnie od tego, czy jestem zalogowany, czy nie :P Co ciekawe, po wybraniu translacji np. na angielski, strona wyświetla się prawidłowo. Edytowane 12 Kwietnia 2016 przez ivanov 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2016 (edytowane) Problemem jest ADBlock. Reklam na PPC nie ma prawie wcale więc można wyłączyć. Edytowane 12 Kwietnia 2016 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...