ivanov Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2016 (edytowane) Heh, właśnie się skapnąłem ;) Edytowane 12 Kwietnia 2016 przez ivanov Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Nawet się nie przyznawiaj że używałeś. ;) Ja zwykle miałem wyłączony ale ostatnio instalowałem Winszit 10 i zapomniałem o regułce by dodać. Kiedyś były monity by włączać i jak zapomniałem tego zrobić po reinstalce przeglądarki to wyłączałem blokowanie na PPC. ADBlock dzisiaj to podstawa ,ale że problem u nas na Portalu prawie że nie istnienie to można wyłączyć. Na forum jest parę reklam i niektóre czasem drażnia jak te banery w psotach , ale nie są zbyt duże wiec luz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2016 W chacie mam wyłączony, ale w robocie defaultowo mam wszędzie włączony :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2016 U mnie od rana strona główna wygląda następująco. No nie ładnie, nie ładnie Grzechu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frasier Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2016 (edytowane) Od dobrych kilku godzin purepc.pl mi nie działa. Zamiast strony jest tekst niżej. Korzystam z uBlock Origin, ale mam purepc.pl i forum na białej liście. Chrome, Windows 8.1 x64, łącze UPC. Patrzyłęm na Facebooku, nikt nie zgłasza, więc może to u mnie problem? Czyściłem historię i ciasteczka, to samo od kilku godzin. EDYCJA: To już zaraz doba jak strona mi nie działa... Na IE też nie, bo sprawdzałem. Cóż, wnioskując po ciszy, możliwe że problem jest ograniczony tylko do niewielkiej liczby użytkowników. Strona www.purepc.pl nie działa Strona www.purepc.pl spowodowała zbyt wiele przekierowań. Wypróbuj te rozwiązania: Odśwież stronę Usuń pliki cookie ERR_TOO_MANY_REDIRECTS Edytowane 9 Maja 2016 przez Frasier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Marcin Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2016 (edytowane) Od dobrych kilku godzin purepc.pl mi nie działa. Zamiast strony jest tekst niżej. Korzystam z uBlock Origin, ale mam purepc.pl i forum na białej liście. Chrome, Windows 8.1 x64, łącze UPC. Patrzyłęm na Facebooku, nikt nie zgłasza, więc może to u mnie problem? Czyściłem historię i ciasteczka, to samo od kilku godzin. EDYCJA: To już zaraz doba jak strona mi nie działa... Na IE też nie, bo sprawdzałem. Cóż, wnioskując po ciszy, możliwe że problem jest ograniczony tylko do niewielkiej liczby użytkowników. Strona www.purepc.pl nie działa Strona www.purepc.pl spowodowała zbyt wiele przekierowań. Wypróbuj te rozwiązania: Odśwież stronę Usuń pliki cookie ERR_TOO_MANY_REDIRECTS U mnie występuje identyczny błąd, forum działa, ale strony portalu nie mogę otworzyć ( sprawdzałem przez różne przeglądarki ) . Zróbcie coś!!! Edytowane 9 Maja 2016 przez #Marcin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2016 U mnie działa ;) Nie blokujecie reklam na poziomie przeglądarki, av, is? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Marcin Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2016 (edytowane) U mnie działa ;) Nie blokujecie reklam na poziomie przeglądarki, av, is? Nie blokuje żadnych reklam, w av czy też w systemie nie grzebałem , strona przestała się otwierać od wczorajszego ranka , sprawdzałęm edge, firefox, ie, chrome,lynx - identyczny komunikat. Edytowane 9 Maja 2016 przez #Marcin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2016 Ja blokuję wszystko i chodzi, jak należy (chrome 50.0.2661.94 m) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2016 Jeśli na telefonie kliknę w link z powiadomienia o nowym komentarzu, to dostaję komunikat błędu, że strona zawiera pętlę przekierowań. Android 4.4.2, LG G2, najnowsza wersja Chrome. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frasier Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2016 Wczoraj PPC nie zaczął działać. Sprawdzone jak pisałem też na IE, gdzie nie mam nawet żadnych wtyczek. na Chrome uBlock Origin dla PPC wyłączony, ciągle ten sam komunikat był. Teraz z kolei taka wiadomość zamiast głównej/komunikatu o błędzie: newsmania.pl juz wkrotce! WTF? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2016 To może ustawcie na próbę dnsy od googla na sztywno? 8.8.8.8 8.8.4.4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2016 Nie dziala zglaszanie komentarzy - po kliknieciu nic sie nie pojawia, chyba ze tak ma byc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2016 Poprawione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2016 (edytowane) Przy widoku : najpierw najstarsze i wg wątków nie pokazuje komentarzy powyżej liczby 999. Przynajmniej u mnie i chyba u Seby. http://www.purepc.pl/karty_graficzne/premiera_amd_radeon_rx_480_polaris_test_karty_graficznej Ok. Już poprawili. Edytowane 6 Lipca 2016 przez NostradamuSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2016 A to komentarze jeszcze ktoś czyta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memento Mori Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2016 Witam, po zalogowaniu na portalu i przejściu do jakiekolwiek podstrony z miejsca mnie wylogowuje. Ciasteczka czyściłem, nie pomogło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2016 U mnie jest to samo. Sprawdzalem na Firefox'ie i na Chrome. Coś się posypało. Wczoraj zresztą mi forum dziwnie działało bo nie wczytywało wszystkich awatarów lub ikonek.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2016 Ten piękny stan kiedy można napisać... Dziwne, u mnie działa. VPN? Test na mobilnym necie? Edge/Opera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memento Mori Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2016 VPN - nie Adblock - nie Przeglądarka - FF, Chrome, Edge Mobilna - nie chce mi się sprawdzać, hasło generowane :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2016 U mnie pojawił się komunikat: Pracujesz na starej wersji serwisu. Wyczyść DNS na komputerze lub zmień adres DNS na 8.8.8.8 I ciągle mnie wylogowuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memento Mori Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2016 (edytowane) a ja ustawiłem dnsy na Pv4[6] 8.8.8.8 8.8.4.4 IPv6[7]2001:4860:4860::8888 2001:4860:4860::8844 I nadal nie działa ;< @edit na ten moment jest okej Edytowane 25 Września 2016 przez Memento Mori Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2017 Zdaje się, że skończył się certyfikat SSL serwisu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bogvel Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2017 Zdaje się, że skończył się certyfikat SSL serwisu... Certyfikat OK od wczoraj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2017 Ciekawe, że coś takiego po fakcie zauważają użytkownicy, a nie zawczasu administrator serwisu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2017 (edytowane) Admin widocznie ma malo czasu. Sporo pracy. Wazne ze po zgloszeniach wszystko jest naprawiane poki co Edytowane 22 Października 2017 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Setnik Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2018 Nie działa strona portalu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2018 Teraz działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2018 Czy tylko ja tęsknię za linkami na głównej portalu do najświeższych postów forumowych? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2018 Ja też. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...