Marucins Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zniknęła ocena artykułów czy jakiś błąd? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 24 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2019 Idzie gdzieś wyłączyć/włączyć jakąś opcję, żebym nie musiał przyciskać "pokaż więcej" w co dłuższych komentach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cjb Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2020 On 11/18/2019 at 12:54 PM, Graham said: Dlaczego nie moge sie zalogowac na stronie glownej i skomentowac artykul? Podbijam: Nie mam problemu z logowaniem do Forum, ale nie mogę się zalogować na Głównej. Ktoś, coś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2020 Ja normalnie się loguję na portalu , tyle że mam konto od lat , możliwe że w moim przypadku ( i innych userów którzy długo już tu są ) konto dla portalu i forum jest wspólne . Nie wiem jak teraz , może jak ktoś obecnie się rejestruje na portalu lub forum to ma tylko konto na daną rzecz a nie wspólne na oba . Musiał by się wypowiedzieć ktoś z załogi , najlepiej ktoś z grona technicznego np. romek albo marko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cjb Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2020 Też niby mam konto od lat (04.2003) ... Ale dzięki za podpowiedź - jak nikt tu nie odpowie, to walnę PM do @romek albo @marko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vinnland Opublikowano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2021 Czy zeby dodawac komentarze na stronie glownej portalu, trzeba sie jakos dodatkowo rejestrowac? Dlaczego nie dzialaja dane do logowania, kiedy chce skomentowac jakis artykul? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfgang Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2021 18 godzin temu, Vinnland napisał: Czy zeby dodawac komentarze na stronie glownej portalu, trzeba sie jakos dodatkowo rejestrowac? Dlaczego nie dzialaja dane do logowania, kiedy chce skomentowac jakis artykul? Konta na portalu i na forum są niezależne. Musisz założyć drugie konto na portalu, żeby komentować artykuły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morguliusz Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2021 19 godzin temu, Vinnland napisał: Czy zeby dodawac komentarze na stronie glownej portalu, trzeba sie jakos dodatkowo rejestrowac? Dlaczego nie dzialaja dane do logowania, kiedy chce skomentowac jakis artykul? 9 minut temu, Wolfgang napisał: Konta na portalu i na forum są niezależne. Musisz założyć drugie konto na portalu, żeby komentować artykuły. I to jest głupie. Powinna być możliwość zarówno komentowania z forum jak i ze strony. Bazy danych użytkowników powinny być zunifikowane, ale to już więcej roboty niż zrobienie kilka kroków z auto-instalacji osobnych stronek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfgang Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2021 2 godziny temu, Morguliusz napisał: I to jest głupie. Powinna być możliwość zarówno komentowania z forum jak i ze strony. Bazy danych użytkowników powinny być zunifikowane, ale to już więcej roboty niż zrobienie kilka kroków z auto-instalacji osobnych stronek. Zgadzam się, ale to zaszłość historyczna. Forum ma dłuższą historię niż strona. BTW Zgłaszam problem z działaniem forum - często akcja staje w miejscu po kliknięciu "Dodaj odpowiedź". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vinnland Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2021 5 godzin temu, Wolfgang napisał: Konta na portalu i na forum są niezależne. Musisz założyć drugie konto na portalu, żeby komentować artykuły. Nazwa użytkownika Vinnland jest już zajęta. Istnieje już konto użytkownika wykorzystujące adres e-mail XXXX@gmail.com. W przypadku zapomnienia hasła należy poprosić o nowe. Czyli na forum jeden nick, na glownej drugi. Ehhh. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...