Burdoror Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Ale po co, jak temperatury sa wiecej, niz ok? A tak ladnie sie prezentuje. Jest pomarancz, jest symetria... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2009 A nie planujesz wyciąć dziury w topie i zainstalować tam wentyla? Co by to ciepłe pow. uciekało? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burdoror Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zerknij na zdjecia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2009 (edytowane) Ale po co, jak temperatury sa wiecej, niz ok? A tak ladnie sie prezentuje. Jest pomarancz, jest symetria... :) Temperatury są ładne bo z tego co mówisz masz wentyle ustawione na maxa. Jeśli skręcisz je do niskiego poziomu to możesz z temperatur być niezadowolony. TRUE jest konstrukcją o gęsto położonych finach. I dlatego lepiej żeby coś wiało przez nie niż od nich. Wiem, że ładniej wygląda wentyl jak jest z przodu aniżeli z tyłu. :wink: Na jakie napięcie zamierzasz ustawić te wentylki ? BTW fajna buda, zgrabna i pakowna. Edytowane 29 Kwietnia 2009 przez stolara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burdoror Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Temperatury są ładne bo z tego co mówisz masz wentyle ustawione na maxa. Jeśli skręcisz je do niskiego poziomu to możesz z temperatur być niezadowolony. TRUE jest konstrukcją o gęsto położonych finach. I dlatego lepiej żeby coś wiało przez nie niż od nich. Wiem, że ładniej wygląda wentyl jak jest z przodu aniżeli z tyłu. :wink: Na jakie napięcie zamierzasz ustawić te wentylki ? BTW fajna buda, zgrabna i pakowna. Tylny wentyl dmucha z bardzo bliska na ten true. Jakbym zmienil pozycje tego z coolera, oba by sie prawie stykaly. A tak ten z obudowy wieje na proc, a ten na true przepycha powietrze dalej. I jest porzadny strumien - tak jak ma byc :) Co do napiec... Nie mam pojecia. Kontroler zakupiony, jednak jak do tej pory nie mialem czasu na instalacje. Pewnie po dlugim weekendzie. Podczas grania, halas nie preszkadza - zwykle mam sluchawki na uszach. JEdnak podczas pracy na "desktopie" to juz jest masakra. Wtedy tempy moga sobie skakac. Ani proc, ani karta nie sa wtedy specjalnie obciazane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Jak tam sobie chcesz :grin: Przy pomocy tego panelu zyskasz regulacje w zakresie 5-12v. Co da Ci pewnie około 650RPM na wentylach przy 5v. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 (edytowane) Zerknij na zdjecia... mea culpa :unsure: niewiem ja to się stało... Ale finisz udany. Robiłeś może testy co jest efektywniejsze w chłodzeniu czy same wentyle na topie czy może połączenie góry z tym z frontu? Pochwal się fotkami jak dostaniesz już kontroler bo jestem ciekaw jak pasuje jego szczotkowane aluminium do tego z budy. Edytowane 30 Kwietnia 2009 przez oliwer21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burdoror Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 NIe takich testow nie przeprowadzalem :) A kontroler grzeje sie w szafce. Nie ma czasu na instalacje - bo to znowu zabawa z kablami i niedaj boze oplotami... Po dlugim weekendzie. Na wstepie moge powiedziec, ze czern na kontrolerze jest czerniejsza od tej w Lian li... Tak jakos subiektywne mam wrazenia. Do tego obudowa ma szczotkowanie w pioniie, a kontroler w poziomie :) Ale to i tak najmniej inwazyjne galki, jakie znalazlem... ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...