Killer85 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 (edytowane) Witam Niedawno zakupiłem telefon Nokia 6070 i na samym początku chciał kod zabezpieczeń a ja niewiedziałem jaki jest i wpisałem kilka ale nie działały...Później dowiedziałem się od kolesia co od niego kupowałem fona o tych kodach i podał mi 2 ale żaden z nich nie działa.Próbowałem Security Mastercode i też nie działa.Znalazłem jeszcze to: - wyłączyć telefon - wyjąć SIM - włączyć - wpisać *#73 28 74 89 26 33 73 738# (to samo *#securitycodereset#) teraz nie wyłączać przyciskiem - włożyć SIM - włączyć telefon Ale tez nie działa u mnie Standardowe 12345 też nie wchodzi. I tu moje pytanie Czy dałoby radę ściągnąć to zabezpieczenie kablem czy lepiej opłaca się iść do serwisu z tym problemem?Co jest bardziej opłacalne? Ew.podajcie linka jaki kabel będzie ok do tego celu Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi POZDRAWIAM Edytowane 22 Kwietnia 2009 przez Killer85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Kablem sie da, ale typu FBUS a do tego wymagany jest dowolny box. Co wiecej, skoro mastercode juz nie dziala to przekroczona jest liczba prob i jedyna opcja to przywrocenie ustawien fabrycznych a co za tym idzie dane z telefonu Ci znikna, inaczej problem zostanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...