e-tomek Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Info: http://www.simbin.se/news.php?newsid=153 Zdjecia: http://www.gamershell.com/pc/volvo_the_game/screenshots.html 26 maj 2009 ... darmowa gra, ale za to z jakiej stajni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 coś jak S.C.A.R. tylko od Volvo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-tomek Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Bedzie kilka oryginalnych samochodow Volvo + S60 concept. Ale Simbin jest gwarantem tego, ze gra bedzie realistyczna, nie jak S.C.A.R. ... bez kierownicy lepiej chyba nie zasiadac do niej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 taka reklamowka volvo jak Bmw M3 Challenge :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 taka reklamowka volvo jak Bmw M3 Challenge :) i lexusa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Spoko, znów będzie kręcenie jak najlepszych czasów :rolleyes: , pamiętam jak zagrywałem się Bmw M3 Challenge :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Może być fajnie :D Aż odgrzebie kierownice [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalel1991 Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 (edytowane) Gra już jest do ściągnięcia :) 588mb http://s60game.volvocars.edgesuite.net/Vol...e_1.0_Setup.exe - mi leci pełną prędkością tj. 235KB/s Edytowane 26 Maja 2009 przez Kalel1991 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 wrażenia ?:>>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalel1991 Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 (edytowane) Wrażenia? Nie widze trybu gry online :( Jedynie mozna wysłać swoje czasy i porównywać z innymi :/ Ale model jazdy taki sam jak w Race07 czyli super :D I coś e-mail z potwierdzeniem rejestracji mi nie chce przyjść - może wtedy będzie się dało grać online. Edytowane 26 Maja 2009 przez Kalel1991 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ralfo Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 U mnie po dotarciu do 23% transfer spada do 10KB/s :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 (edytowane) Wrażenia? Nie widze trybu gry online :( Jedynie mozna wysłać swoje czasy i porównywać z innymi :/ Ale model jazdy taki sam jak w Race07 czyli super :D I coś e-mail z potwierdzeniem rejestracji mi nie chce przyjść - może wtedy będzie się dało grać online. No Race 07 ma jeden z lepszych modeli FWD :) Szkoda, że mam za dużo na głowie bo z chęcią bym powalczył z czasem. Za najlepszy czas ponoć jakaś nagroda jest ;) Edytowane 26 Maja 2009 przez chronicsmoke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalel1991 Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Też bym powalczyl, tylko niech przysla potwierdzenie rejestracji... grrrrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Z tego co pisza znajome osobki na simracing.pl, wychodzi ze gra jest kiepskawa a model fwd skrzaczony na maksa. Silnik moze i jest z r07 ale silnik to nie wszystko. Tyle na to czekalem a moze okazac sie klapa. Jak wroce z pracy to bede probowal OCB w tej grze, ale juz na wstepie jestem @$!@^%^( ze nie ma opcji setupa samochodu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Pogralem 15 min i uninstall ;) BMW "zalatwilo" sobie lepsza reklamowke ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo90 Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Mi kompletnie BMW M3 nie podeszlo. A tutaj nawet lapie frajde z jazdy. Polecam najpierw pojezdzic rwd, zeby szybciej poznac model jazdy ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalel1991 Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Ja też się spodziewałem więcej. Myślałem, że porgram sobie z kumplami przez neta a tu klapa :( Do tego te tory niezbyt mi pasują, szczegolnie ten krótszy, gdzie okrązenie robi się w ~47s... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Coś źle z Simbinem. Race Pro i Volvo pokazują spadek formy tego studia. Miejmy nadzieję, że Race On nie będzie szedł z tym trendem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak888 Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2009 A czego się spodziewacie po darmowej gierce ??. Przecież i tak fajnie z ich strony że za free wydali BMW M3 , i Volvo przecież to raczej normalne że to nie będą symulacje tylko takie ni to sim , ni to acrade. PS. jak ktoś jest zainteresowany startami w lidze na innej grze SIMBIN , mianowicie GTR2 , to niech napisze na PW do mnie :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2009 Tyle że właśnie BMW M3 wyszło bardzo dobrze i nikt mu nic nie zarzucał i własnie M3 jest symulacją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak888 Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 Nie no BMW M3 napewno nie jest symulacją, bo brak w nim elementów typowych dla symulacji, jak zniszczenia, zuzywanie opon i paliwa. No i rozbudowane opcje ustawienia samochodu. Także BMW M3 i Volvo to coś ala TDU , nawet w miare realistyczne zachowanie samochodu, ale nic poza tym. Taka Pro-Acrade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2009 Nie no BMW M3 napewno nie jest symulacją, bo brak w nim elementów typowych dla symulacji, jak zniszczenia, zuzywanie opon i paliwa. No i rozbudowane opcje ustawienia samochodu. Także BMW M3 i Volvo to coś ala TDU , nawet w miare realistyczne zachowanie samochodu, ale nic poza tym. Taka Pro-Acrade. No raczej nie, model jazdy nie jest pro-arcade, jest to już pełną gębą sim. Co do ustawień samochodu, to myślisz, że jak kupisz sobie M3 to ustawisz mu zawieszenie, długość biegów, camber, caster itp? No raczej nie, wiec to akurat nie jest żadna wada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 nie przystaje do m3. model to full arcade, fun niewielki, tory kiepskie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...