Skocz do zawartości
e-tomek

Volvo - The Game

Rekomendowane odpowiedzi

Wrażenia? Nie widze trybu gry online :( Jedynie mozna wysłać swoje czasy i porównywać z innymi :/ Ale model jazdy taki sam jak w Race07 czyli super :D I coś e-mail z potwierdzeniem rejestracji mi nie chce przyjść - może wtedy będzie się dało grać online.

Edytowane przez Kalel1991

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość chronicsmoke

Wrażenia? Nie widze trybu gry online :( Jedynie mozna wysłać swoje czasy i porównywać z innymi :/ Ale model jazdy taki sam jak w Race07 czyli super :D I coś e-mail z potwierdzeniem rejestracji mi nie chce przyjść - może wtedy będzie się dało grać online.

No Race 07 ma jeden z lepszych modeli FWD :) Szkoda, że mam za dużo na głowie bo z chęcią bym powalczył z czasem. Za najlepszy czas ponoć jakaś nagroda jest ;)

Edytowane przez chronicsmoke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co pisza znajome osobki na simracing.pl, wychodzi ze gra jest kiepskawa a model fwd skrzaczony na maksa. Silnik moze i jest z r07 ale silnik to nie wszystko. Tyle na to czekalem a moze okazac sie klapa.

Jak wroce z pracy to bede probowal OCB w tej grze, ale juz na wstepie jestem @$!@^%^( ze nie ma opcji setupa samochodu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość chronicsmoke

Coś źle z Simbinem. Race Pro i Volvo pokazują spadek formy tego studia. Miejmy nadzieję, że Race On nie będzie szedł z tym trendem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czego się spodziewacie po darmowej gierce ??. Przecież i tak fajnie z ich strony że za free wydali BMW M3 , i Volvo przecież to raczej normalne że to nie będą symulacje tylko takie ni to sim , ni to acrade.

PS. jak ktoś jest zainteresowany startami w lidze na innej grze SIMBIN , mianowicie GTR2 , to niech napisze na PW do mnie :wink: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no BMW M3 napewno nie jest symulacją, bo brak w nim elementów typowych dla symulacji, jak zniszczenia, zuzywanie opon i paliwa. No i rozbudowane opcje ustawienia samochodu. Także BMW M3 i Volvo to coś ala TDU , nawet w miare realistyczne zachowanie samochodu, ale nic poza tym. Taka Pro-Acrade.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no BMW M3 napewno nie jest symulacją, bo brak w nim elementów typowych dla symulacji, jak zniszczenia, zuzywanie opon i paliwa. No i rozbudowane opcje ustawienia samochodu. Także BMW M3 i Volvo to coś ala TDU , nawet w miare realistyczne zachowanie samochodu, ale nic poza tym. Taka Pro-Acrade.

No raczej nie, model jazdy nie jest pro-arcade, jest to już pełną gębą sim. Co do ustawień samochodu, to myślisz, że jak kupisz sobie M3 to ustawisz mu zawieszenie, długość biegów, camber, caster itp? No raczej nie, wiec to akurat nie jest żadna wada.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi