john_doe Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zakupilem myszke jak w temacie i mam problem z jej instalcja. Dziala tylko na przejsciowce usb/ps2 a chcialbym zeby uwzyala usb skoro ma taka mozliwosc. Instalcaja sterownikow konczy sie wywaleniem komunikatu o bledzie zaladowania sterownika urzadzenia "Nie mozna zaladowac sterownika urzadzenia SysyemRootSystem32DriversLHidUsb.sys. Status bledu 0xc0000034" a ew restary windy konczy sie zatrzymaniem systemu przy ladowaniu. Mam win200+sp3 i mobo l7s7a2. W lascicwosciach usb wszystko wyglada ok. ma ktos jakies pomysly jak to zainstalowac? ewmoze ktos naisac lopatologicznie step-by-step proces instalacji? moze robie cos nie tak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Ściągnij nowe sterowniki albo: 1)Plik mw976enu.exe rozpakowywujesz do jakiegoś katalogu np. winrarem 2)Bierzesz we właściwościach myszki aktualizuj sterownik i wybierasz aby szukał sterownika w w/w folderze 3)Instalujesz Powinno pomóc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyp Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Temat stary ale mam dokładnie taki sam problem na moim nforce2 od msi. Różne wersje mouseware nic nie zmeniają... problem dokładnie taki jak zasugerował kolega. Odinstalowanie mouseware skutkuje prośbą o problematyczny plik przy kolejnym uruchomieniu systemu... i ostatecznie takim samym finałem... Jakiekolwiek sugestie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...