holyfido Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Udało się, jestem teraz szczęśliwym posiadaczem Herculesa #dProphet Radeon 9100 :). Marków przybyło mi 700 :-( i mam teraz 4600, to troche daleko do 5600. Trudno, pokombinuję jeszcze ze sterownikami. Aha, tak kręciłem, kręciłem i ustawiłem na 300@600, pamięci Hynix 4ns. Chyba się ładnie kręci, nie? Aż się zastanawiam czy mnie program przypadkiem nie byja, ale inny program wskazuje na podkręcone wartości. Później spróbuje więcej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmacka Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 jeszcze raz ja dzis dojzalem na komputroniku ze ten radeon 9100 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=6868 to fotka ze strony producenta kosztujacy 395 zetow opisuja jako vivo, hmm za ta cene to az mi sie wierzyc nie chce... a moze sie gdzies pomylili ? co sadzicie ? za ta cene to mam na niego hrapke :roll: a radiator tez wyglada na wiekszy niz zwykle na 9100 :?: P.S. dopiero teraz zauwazylem ze jest o niej osobny temat LOL i przepraszam :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 ja widziałem vivo za 330 jakies inno czy coś a na tego supergrace to sam mam chrapkę a w barwkompie jest po 386 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...