deek Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Witam Jak w temacie czy można w tym telefonie zaaktualizować bl do wersji 2.0?? w jaki sposób to zrobić??. Mam pytanko jeszcze w jaki sposób sprawdzić jaką mam wersje softa?? tel kupowałem niedanwo w salonie orange. Jak coś warto wgrywać nowy soft? i co mi będzie do tego potrzebne :) z góry dzięki pozdrawiam. i prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roodolev Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Witam Jak w temacie czy można w tym telefonie zaaktualizować bl do wersji 2.0?? w jaki sposób to zrobić??. Mam pytanko jeszcze w jaki sposób sprawdzić jaką mam wersje softa?? tel kupowałem niedanwo w salonie orange. Jak coś warto wgrywać nowy soft? i co mi będzie do tego potrzebne :) z góry dzięki pozdrawiam. i prosze o pomoc. :-) - 1.0, czy 2.0 to standard bluetootha, nie ma opcji "upgrade'u" bez fizycznej zmiany modułu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 yhy rozumiem, a mam jeszcze pytanie jakie słuchawki polecacie do tego lgka?? heh widziałem takie za 8zł powiem nawet że wyglądają solidnie ale jak grają???? :) no a jak z tym softem można to sprawdzić w jakiś sposób czy mam najnowszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Za 8 złotych dobrego dźwięku chcesz? Z pustego to ci nawet Salomon nie naleje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zależy jak ma na 3,5mm to spróbuj ep-630 najlepiej od kogoś pożycz ja mam W910i jak podpiąłem swoje stare ep-630 które grały z muvo i potrafiły nawet z nim ładnie zagrać oczywiście jak na muvo :) tak z fonem jakoś nie bardzo im idzie także pochodź po znajomych i potestuj aby się nie przejechać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 właśnie nie ma wejścia 3,5mm jes tylko fabryczne lg :( aha każda karta pamięci micro sd sie nada do tego tel?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Nada się tobie, ale słownik. http://www.allegro.pl/item607760779_micro_...g800_ku250.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2009 mam pytanie, a właściwie problem... coś mi sie pomieszało z głośnością dzownka. A mianowicie gdy ktoś do mnie dzowni to dzwonek zachowuje sie jak by był rosnący tzn na początku bardzo cicho a potem coraz głośniej. Jeszcze niedawno tak nie było, a przecież nic w opcjach nie zmieniałem !.. Czy ktoś wie jak temu zaradzić, a może to tak ma być tylko wcześniej jakoś uwagi nie zwróciłem.?? pomóżcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...