devilll1 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Elo. Wiecie jest taka sprawa, mam 4GB RAMU, dlatego że używam XP wykrywa mi w systemie 3GB, ale żeby było śmieszniej w opcjach gier (dokładnie juz w drugiej zauważyłem) wykrywa mi tylko 2GB. Czy tak się dzieje, czy coś jest nie tak? Tutaj daje screnna z MOH:AA. http://images47.fotosik.pl/109/030820a578b9e36c.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Systemy 32bitowe takie jak np xp nie są w stanie zaadresować więcej niz 3gb. To normalne. Aby system wykorzystywał całe 4gb musisz zainstalować np Vistę 64bit. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gkar Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 To samo tyczy się programów 32 bitowych w tym gier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zacznij używać szukajki i przeczytaj regulamin (zwłaszcza jego część o tytułowaniu tematów). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...