LuKe Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Witam od 2 dni mam multimo na modemie linksys wag200g problem jest taki ze sciagam jeden plik to predkosc widnieje 230 - wporzadku, ale za 6 min sciagam kolejny plik, predkosc mam 20kB, o co chodz?i co mam zwalone? router czy kable TP?? oczywiscie mam pewnosc ze pliki sa sciagane z serwera gdzie powino leciec max mojego lacza aaa i kiedy sciaga sie predkoscia 20kB, strony smigaja jak bym mial 230kB, filmiki z youtuba tez sie szybko wgrywaja, tylko cos z ta nierownomierna predkoscia sciagania jest nie tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 testy predkosci przeprowadzaj na pewnych serwerach, o np tu http://noc.gts.pl/ , jesli nadal problem wystepuje i wykluczysz swoj w nim udzial to nalezy kontaktowac sie z providerem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKe Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 ok dzieki a jeszcz jedno pytanko, bo jak sciagam pliki to mam max 230kilobajtow a mam przeciez 2 mb czyli powinienem miec 256kilobajtow czy wy tez macie mniej niz byc powinno, wsumie oszukano mnie o 26 kilobajtow :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKe Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 hehe chyba problem spadkow predkosci sam rozkminilem sciagalem zwyklym wbudowanym downloaderem firefoxa i u mnie sie tak dzieje (nie zawsze) ze jak sciagam drugi duzy plik pod rzad to mi obcina transfer np. do 60kB a jak probowalem flashgetem sciagac to wali po 260kB caly czas.... czyli cos u mnie szwankuje downloader standardowy od firefoxa :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...