pablopawel Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Witam serdecznie! Mam taki dziwny problem: Mialem 2 systemy Windows na dysku, jeden usunąlem i gra gitara, ale podczas startu wyskakuje mi taki komunikat:"Wybierz system operacyjny". Chialbym, żeby tego nie bylo. A więc w boot. ini usunąlem wers dot. tego 2 systemu, ale problem NADAL POZOSTAL. Mój boot. ini wygląda tak: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect Nie wiem co jest nie tak. Pozdrawiam i czekma na odp. Pawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 (edytowane) "timeout=30" zmień na "timeout=0" Edytowane 23 Kwietnia 2009 przez saleen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...