Niemiec Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Tak się wszyscy chwalą a nikt nawet screenów nie dał :? To może ja zacznę: Więcej już rnie dawałem bo nie mogę stracić danych (cała magisterką już prawie gotowa). Grafa na pci była bo powyżej 201 agp nei wyrabia :cry: cos Ci sie obraz zaczyna sypac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 to pewnie przez te AGP :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 to pewnie przez te AGP :) To pewnie ten nowy standard intela Pci-x :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 JA mam fsb160 mnoznik 12,5 =2000MHz Antek xp 1700 @ 2000mhz to chyba dobrze?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 dobrze by bylo gdyby to bylo 12x166 ;] albo wyzej ,.,,,AXP1700 wykrecony na 2400+ to delikatne minimum ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 dobrze by bylo gdyby to bylo 12x166 ;] albo wyzej ,.,,,AXP1700 wykrecony na 2400+ to delikatne minimum ;]Tak ale moje msi kt4v narazie nie chce zbytni pracowac na takich czestotliwosciac bo nie mam nowego biosa i nie wiem czy ma dzielnik:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 plyta jest na KT400 wiec dzielnik powinna miec. A co do biosa to najnowszego masz tu: http://download.msi.com.tw/support/bos_exe/6712v18.exe MSI KT4V bios ver. 1.8 :) a tu adres ze wszystkimi biosami: http://www.msi.com.tw/program/support/bios...62&NAME=MS-6712 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 plyta jest na KT400 wiec dzielnik powinna miec. A co do biosa to najnowszego masz tu: http://download.msi.com.tw/support/bos_exe/6712v18.exe MSI KT4V bios ver. 1.8 :) a tu adres ze wszystkimi biosami:http://www.msi.com.tw/program/support/bios...62&NAME=MS-6712 Dzieki Bios przed chwila sciaglem to w nocy zaflasciach!e :0 pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitU Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Na moim Abicie AT7-MAX7 poszło tylko 18x161 Mhz co dało jakieś 2950Mhz , ale nie rozumiem jednego czemu FSB nie da się podnieść w żaden sposób powyżej tych 161 Mhz. Pamięci mam Kingstona na kostkach Winbond.Procek Ahtlon 1700+ AXDA1700DUT3C JIUHB0303MPMW.Aha zapomniałem dodać że chłodzonko to Prometeia.Temp przy maksymalnym obciążeniu proca to i tak -6C przy vcore 2.125V. Płyta Abita ma dzielnik 3:2:1 , 4:2:1 i 5:2:1 .Przy zmianie na inny niż standardowy 4:2:1 system nawet nie wstaje :( Stawiam na procesor - ponoc duuuzo lepszy do krecenia jest DLT3C ( ty masz DUT3C) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Na moim Abicie AT7-MAX7 poszło tylko 18x161 Mhz co dało jakieś 2950Mhz , ale nie rozumiem jednego czemu FSB nie da się podnieść w żaden sposób powyżej tych 161 Mhz. Pamięci mam Kingstona na kostkach Winbond.Procek Ahtlon 1700+ AXDA1700DUT3C JIUHB0303MPMW.Aha zapomniałem dodać że chłodzonko to Prometeia.Temp przy maksymalnym obciążeniu proca to i tak -6C przy vcore 2.125V. Płyta Abita ma dzielnik 3:2:1 , 4:2:1 i 5:2:1 .Przy zmianie na inny niż standardowy 4:2:1 system nawet nie wstaje :(w Soft Menu jest taka opcja od szybkosci komunikacji miedzy procem i chipsetem nie pamietam jak sie nazywa ,ale u mnie jest cos w podobie cpu decode lub strehnt w kazdym razie musisz to przestawic na lagodniejsze (i tak masz dobrze bo wiekszosci na najostrzejszej opcji idzie tylko fsb155) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 to pewnie przez te AGP :) To pewnie ten nowy standard intela Pci-x :lol: AGP :lol: :lol: :lol: Przecież karta na pci była... Wczoraj przejrzałem screeny i taki problem zacznał się ok. 205 więc może cosik kontrolery zawodziły i stąd takowe błędy. Może też coś przez pamięci bo nie miałem nawet chęci ustawień zmieniać. A poza tym tak się śmiejecie, a żaden z Was wyników swoich nie pokaże :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 ja z chccia pokarze tylko nie mam gdzie zamiescic i jaki ?? mam screeny z 202fsb ale tylko wynik z sandry albo zwyczajny na 195 i wszystkie tesciki ...zamiescisz mi ?? wal na pw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 to taki moj rekordzik ale tu i karta miala do gadania a tu pamieci .. a ze pewnie to dlugo nie podziala ..zreszta nie zanm sie na tych stronachz ograniczonym transferem to tu 2 linki http://strony.wp.pl/wp/woszcz184/10.5x200%...0%20pamieci.jpg http://strony.wp.pl/wp/woszcz184/9k.jpg a tu moj rekord w kreceniu proca nic specjalnego moze wc mu pomoze :| http://strony.wp.pl/wp/woszcz184/2220.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 403 - Dostęp zabroniony Ta strona została administracyjnie zablokowana lub konfiguracja serwera wyklucza Twój dostęp do niej. 8O 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 no wlasnei o tym mowilem zaloze inna stronke to zalacze wiecej tz mniej ale te co trzeba bo to co najwazniejsze juz se nei wyswietla buuu wp.pl suxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 prosze bardzo :) wiecej narazie nie moge z racji pamieci i chlodzenia, procek seria AHHAA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 u mnie max było 213MHz - GA-7VAX - ale to stare dzieje ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Raptor, jedyne co mi sie podoba w twojej płycie głównej to ten programik. Szkoda, że EpoX nie zrobi czegoś podobnego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Raptor, jedyne co mi sie podoba w twojej płycie głównej to ten programik. Szkoda, że EpoX nie zrobi czegoś podobnego.jak napisałem - były to stare dzieje - od 3 mies mam inne mobo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Na razie mam tyle na AC. Jak przejdę na WC Będzie chyba lepiej, ale na razie NO MONEY :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 ja na maksa niestabilne 186-187fsb a normlanie mam 182 , probowalem juz tyle roznych biosow i kicha tylko marne 187mhz :( teraz jade na najniwszym biosie z logo 2th MAX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Coś małe te FSB może coś ci nie wydala jush jaką masz zasiłke ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 megabajta 300Wat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Jakie masz napięcia na nim i jaką masz temp. na chipsecie :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark1 Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 to ja mam 13,5x186 stabilne chlodzone CPC loooooool :D na Gigabyte GA7 VA [/img] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark1 Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 qrna ale mi sie imejdz pierdyknal rotfl :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 na jakim napieciu ten wynik? podaj tez jakies dokladniejsze dane tego proca (najlepiej wszystkie :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giger Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 12,5 x 176 2200gz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 to ja mam 13,5x186 stabilne chlodzone CPC loooooool :D na Gigabyte GA7 VA Jakie napiątko ? Jakie temperaturki ?? Prime nie zgłasz błędów ??? Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 mam pytanie bo zastanawiam sie czy nie wziąś zamias ECS na sis 746 MIS KT 4 Ulta i mam pytanie jaka jest regulacja FSAB jak z mnożnikiem , jak z napięciem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...