Makchiavelli Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Witam Mam taki problem Na swoim komputerze daj w prawym dolnym obok zegarka DODAJ - j. niemiecki, no i potem w wordzie czy na forum wciskajac na klawiaturze znak ; czy ' wychodza mi niemieckie litery. Niestety u kolegi, na innym komputerze, dajac jezyk niemiecki (ma rowniez niemiecka klawiature) klikajac na znaki ' czy ; wychodzą polskie ś lub ź itp. Nie wiem w czym problem. Tak jak mowie, kolega ma nawet niemiecka klawaiture. Ja mam polska i moze jakis inny windows? Twierdzi, ze dawniej na innym windowsie mu smigalo. W czym problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Ustawia się osobno język a osobno klawiaturę. Sprawdź czy wszystko jest na "niemiecki" ustawione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makchiavelli Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Ale jakims cudem na swoim kompie moge ustawic Niemiecki jezyk i klawiature, a na kompie kolegi tylko jezyk, nie mam do wyboru niemieckiej klawiatury :/ Amerykanska, Wlk Brytania, Polska. Co jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Może os instalowany z jakiejś poobcinanej instalki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Ale jakims cudem na swoim kompie moge ustawic Niemiecki jezyk i klawiature, a na kompie kolegi tylko jezyk, nie mam do wyboru niemieckiej klawiatury :/ Amerykanska, Wlk Brytania, Polska. Co jest? Dodaj niemiecki i wybierz później z podręcznej listy (tam gdzie masz te trzy języki). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makchiavelli Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Ty mi to na podstawie VIsty pokazujesz? Mam XP. i tak jak mowie, na swoim kompie moge wybrac niemiecki jezyk i klawiature, a u kolegi tylko jezyk niemiecki, nie mam juz do wyboru niemieckiej klawiatury, tylko ze 4 rodzaje USA, WLK Brytnia i Polska chyba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Pocial sobie instalke pewnie i wywalil inne uklady klawiatury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makchiavelli Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2009 A da sie jakos klawiature dograc? http://www.freewebs.com/ankitasdeveloper/a...kitXPHindi1.htm ???? Zeby nic nie zepsuc, zeby komputer wstal poprawnie potem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...