Skocz do zawartości
Makchiavelli

Język Niemiecki W Windows Xp

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam taki problem

Na swoim komputerze daj w prawym dolnym obok zegarka DODAJ - j. niemiecki, no i potem w wordzie czy na forum wciskajac na klawiaturze znak ; czy ' wychodza mi niemieckie litery. Niestety u kolegi, na innym komputerze, dajac jezyk niemiecki (ma rowniez niemiecka klawiature) klikajac na znaki ' czy ; wychodzą polskie ś lub ź itp. Nie wiem w czym problem. Tak jak mowie, kolega ma nawet niemiecka klawaiture. Ja mam polska i moze jakis inny windows? Twierdzi, ze dawniej na innym windowsie mu smigalo. W czym problem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale jakims cudem na swoim kompie moge ustawic Niemiecki jezyk i klawiature, a na kompie kolegi tylko jezyk, nie mam do wyboru niemieckiej klawiatury :/ Amerykanska, Wlk Brytania, Polska.

Co jest?

Dodaj niemiecki i wybierz później z podręcznej listy (tam gdzie masz te trzy języki).

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty mi to na podstawie VIsty pokazujesz?

Mam XP.

i tak jak mowie, na swoim kompie moge wybrac niemiecki jezyk i klawiature, a u kolegi tylko jezyk niemiecki, nie mam juz do wyboru niemieckiej klawiatury, tylko ze 4 rodzaje USA, WLK Brytnia i Polska chyba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi