Sid Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Co prawda nowinek (jak na razie) nie ma ale.... PS.Tylko jeszcze uszczelki wkoło nie mam :(. I sorry za jakość :lol: I jeszcze kto mi powie z czego i jak jest zrobione oświetlenie :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 To jest mod?? Bardzo ubogi ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 uszczelka w sklepie z guma, a co do moda,.....skromny ;p ale grunt, ze cos robisz! zycze powodzenia ;] czym to podswietliles?? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Czy ja wiem: -plexi -oświetlenie *************(zgadujcie) własnej roboty -[siD] mod -LAN mod Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Przyznaj się Sid - uranem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 No bardzo slabiutko. Ta pleska zamiast boku to IMHO kijowy pomysl - w twoim wykonaniu of course mi sie nie podoba, bo niektorym to cool wyszlo, ale tobie niestety nie. Nie podoba mi sie... Sorry :evil: :x :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Nie szkodzi - to prototyp :) i się go udoskonali... A podświetlenie to jarzeniówka a zamiast folii transparentnej blok techniczny kolorowy - nie widać nawet że to papier - a fajnie przyciemnia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 calkiem calkiem, jeszcze troche pracy wlozysz i bedzie cool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Troche?? Dużo!!!. Chce wyszlifować wnetrze nie wyciągając wnętrzności ale te opiłki - boje sie zastosować magnez(dość silny)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 czesc jeszcze moja uwaga :P postaraj się tak umieścić światło żeby nie oślepiało, a oświetlało ci części - bo o to chyba chodzi :D Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 mam cos podobnego .....i tez prototyp...tyle ze u mnie siedzi jeszcze wentyl wysysajacy na srodku ...a oswietlaja mi to 3 zaroweczki zielona czerwona i niebieska .... a moja uwaga ...swiatlo jest jeszcze za mocne i kolor mogles lepszy wymyslic....np niebieski czy czerwony ale kolor to kwestia gustu ..ja jutro tne dziurde w boku ..a wczesniej pisalem (kiedys juz) ze po co ciac dziurke jak mozna caly bok ale poglady sie zmieniaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Troche?? Dużo!!!. Chce wyszlifować wnetrze nie wyciągając wnętrzności ale te opiłki - boje sie zastosować magnez(dość silny)... a to dopiero dziwny pomysl. po co chcesz szlifowac z sprzetem w srodku ?? na bank cos zniszczysz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Szlifowac papierem sciernym. Fajny efekt wychodzi.... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 to rozumiem, ale dlaczego chcesz to robic nie wycuagajac bebechow z budy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Nie chce mi sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Nie chce mi sie. to gratuluje podejscia. kilka tysiecy w plecy bo Ci sie nie chce? lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 To znaczy tak w przenośni ekhm... to miało znaczyć że chce pokazać że doba ni ma 100 lub wiecej godzin... Tera robie VU-Meter do hdd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...