Polaktorun Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2009 (edytowane) Witam was mam problem ponieważ kupiłem ta właśnie chłodnice ale nie mam pojęcia która strona to wejście a która wyjście... czy tez może bez różnicy ? prosilem juz o usuniecie bo dalem w zlym dziale ten temat wiec nieodpisujcie tutaj tylko "chlodzenie woda i inne metody" Edytowane 25 Kwietnia 2009 przez Polaktorun Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2009 To akurat nie ma znaczenia. Takie coś ma znaczenie jeśli chodzi o bloczki już na hardware. Zdarzają się też takie które nie potrzebują takich metod aby lepiej chłodzić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polaktorun Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2009 To akurat nie ma znaczenia. Takie coś ma znaczenie jeśli chodzi o bloczki już na hardware. Zdarzają się też takie które nie potrzebują takich metod aby lepiej chłodzić ;) Mozliwe az tak sie na tym nieznam ale na niektorych chlodnicach jest zaznaczone ze np lewe to wejscie a prawe wyjscie i czesto tez czytalem ze jak sa np zle parametry chlodzenia to byly pytania typu " czy masz dobrze podlaczona chlodnice", dlatego pytam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Mozliwe az tak sie na tym nieznam ale na niektorych chlodnicach jest zaznaczone ze np lewe to wejscie a prawe wyjscie i czesto tez czytalem ze jak sa np zle parametry chlodzenia to byly pytania typu " czy masz dobrze podlaczona chlodnice", dlatego pytam :) Raczej dotyczy to odpowietrzenia chłodnicy, jej fizycznego umieszczenia itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polaktorun Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Raczej dotyczy to odpowietrzenia chłodnicy, jej fizycznego umieszczenia itp. no z tym akurat sobie poradze chodzilo mi tylko o wlasnie podlaczenie ale skoro kazdy mowi ze niema znaczenia to ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...