Inshane007 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2009 (edytowane) Witam posiadam myszke Razer Diamondback 3G i podkladke Razer Goliathus. Mam problem ktory mnie strasznie denerwuje. Nie wiem dlaczego ale myszka lapie sensor nad podkladka z jakis cm nad nia co bardzo przeszkadza w grze. Jesli ktos wie jak to zmienic niech pisze ~! Dzieki!! Edytowane 25 Kwietnia 2009 przez Inshane007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nodek Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Tego chyba nie da sie zmienic, musisz wyzej podnosic myszke innego wyjscia nie ma... mialem taki problem z IE 3.0 trzeba bylo ja wysoko podnosic, ale to kwestia przezwyczajenia, ewentualnie mozesz zmienic myszke... Teraz posiadam razera DA i powiem Ci, ze sensor lapie podloze na wysokosci 4-5 mm, wyzej juz sie nie rusza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Witam posiadam myszke Razer Diamondback 3G i podkladke Razer Goliathus. Mam problem ktory mnie strasznie denerwuje. Nie wiem dlaczego ale myszka lapie sensor nad podkladka z jakis cm nad nia co bardzo przeszkadza w grze. Jesli ktos wie jak to zmienic niech pisze ~! Dzieki!!Przyzwyczaisz się ;) (w 100% to Ci przestanie przeszkadzać). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...