Jake79 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Czołem. Zapraszam do rozmowy na temat tej świetnej gry. ...robię sobie wakacje od gier ne pc (utknąłem gdzieś pod koniec Gothica 3 1.7)... Persona 4 to kolejny z serii pożegnalnych wystrzałów na PS 2...W każdym razie zaciekawia od pierwszych minut. Lekka niesztampowa konwencja. Masa fajnych drobiazgów. Jest ta mgiełka, która pojawiała się przy pierwszych grach jakie miałem w życiu...Są pewne mankamenty, ale dla miłośników jrpg nie ma rzeczy nie do wytrzymania :wink: Aktualnie jestem na samym począteczku. Dawajcie drodzy moi :wink: p.s. szukałem, z ręką na sercu, ale nie znalazłem tematu o Personie 4 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Bo nie ma takiego topicu :) Ja jeszcze nie gralem bo na razie jestem gdzies w okolicach 60 godziny grania w Persone 3. Ale 4 lezy sobie grzecznie na polce i czeka na swoja kolej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2009 (edytowane) Mam nadzieje, że oglądacie klik, już 55 epizodów. Wybieramy zakładkę "Endurance Run" żeby obejrzeć pozostałe. Cykl oglądam od początku i muszę powiedzieć, że sam formuła jak i gra bardzo mi się podoba Edytowane 25 Kwietnia 2009 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...