reed Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 jak w topicu, na dwa wentyle , uzywany przez okolo miesiac, zamienie na cooler na pamiatki :roll: moze ktos chetny ze Slaska ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 jak w topicu, na dwa wentyle , uzywany przez okolo miesiac, zamienie na cooler na pamiatki :roll: moze ktos chetny ze Slaska ? A sama sprzedaz wchodzi w rachube ? jesli tak to podaj wymiary, sposob mocowania i wlasciwosci( CFM kazdego wentyla, obr., halas, zywotnosc), no i na jakie HDD on jest ?(ile obr.) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 jak w topicu, na dwa wentyle , uzywany przez okolo miesiac, zamienie na cooler na pamiatki :roll: moze ktos chetny ze Slaska ? A sama sprzedaz wchodzi w rachube ? jesli tak to podaj wymiary, sposob mocowania i wlasciwosci( CFM kazdego wentyla, obr., halas, zywotnosc), no i na jakie HDD on jest ?(ile obr.)Tu masz specyfikacje: http://www.pccooler.com.pl/05akcesoria/index.html kolorek niebieski. Możliwa sprzedaż Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Tu masz specyfikacje: http://www.pccooler.com.pl/05akcesoria/index.html kolorek niebieski. Możliwa sprzedaż Masz diwny monitor, tam nie ma zadnego niebieskiego, chodzi o model HD05040B(z lewej) czy HD04020S(z prawej) ? Jesli ten z lewej to biore, nad tym z prawej musialbym sie zastanowic... Na jakim dysku go masz i jaka jest temp. tego dysku ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Tu masz specyfikacje: http://www.pccooler.com.pl/05akcesoria/index.html kolorek niebieski. Możliwa sprzedaż Masz diwny monitor, tam nie ma zadnego niebieskiego, chodzi o model HD05040B(z lewej) czy HD04020S(z prawej) ? Jesli ten z lewej to biore, nad tym z prawej musialbym sie zastanowic... Na jakim dysku go masz i jaka jest temp. tego dysku ? :lol: na tej stronie to on jest taki niby zloty, ten po lewej, ja mam go w kolorze jasno niebieskim zalozony go mialem na spawarke nie na twardego, HDD mi sie nie grzeje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 :lol: na tej stronie to on jest taki niby zloty, ten po lewej, ja mam go w kolorze jasno niebieskim zalozony go mialem na spawarke nie na twardego, HDD mi sie nie grzeje Na spawarke ? a po co, spawarki maja to do siebie, ze wydzielaja cieplo... Nie jest w zaden sposob uszkodzony ? A no i jak sie go podpina ? bezpisrednio do zasilacza (4 pin) czy przez przejsciowke, a jesli przez przejsciowke, to cyz jest w komplecie(12V czy 7V?) ? Podaj jeszcze cene i sposob zakupu... niestety sam po niego nie przyjade, nie mam prawa jazdy :cry: (i pewnie nie bede mial, ktos zna e-maila do ministerstwa transportu i czegos tam ? bo podobno zmienili znowu termin wprowadzenia nowej ustawy o ukonczeniu 18 lat...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 heheh a mi sie udalo z prawkiem zdazyc 17 latkow mam i prawko od kilku miechow ;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...