Gość Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Piorun. :lol: Raczej nie moze cos ci odskoczylo we lbie i widzisz zamiast ispry pioruny kuliste :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 A popatrz czy na plycie nie ma wolnych miejsc po np kondensatorku albo cosik podobnego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 A popatrz czy na plycie nie ma wolnych miejsc po np kondensatorku albo cosik podobnego. Jesli sugerujesz, ze mu cos sie rozlecialo, to to chyba slychac, widac i bolec... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Jesli sugerujesz, ze mu cos sie rozlecialo, to to chyba slychac, widac i bolec...Widziec widzial i to zeczy niestworzone- bolec nie jesetm pewien ale zzolkly mu palce - napewno od czegos a czy to bolalo nie doczytalem tego :) nie wiem co ze sluchem tego tez nie udalo mi sie wyczytac. Ale podobno cos mu tam pozostalo jakies blaszki czy cos takiego. W sam raz na jakiegos elektrolitka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 palce robia sie zolte od kwasu azotowego nie wiem czy w kondenstaorach jest akurat kwas azotowy ale to bardzo mozliwe ze jakis elektrolit wybuchl bo kiedys dla jaj podlaczylem 4V kondenstaor do 220V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...