pit Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 zagadka polega na tym zeby ktos rozszyfrowal co to za utwor (tytul i wykonawca) bo szukam szukam i nie moge znalezc.... http://pit.neostrada.pl/xxxx.mp3 (3.7mb) dla zwyciezcy przewidziana nagroda :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Już siągam :-). A jaką nagrode przewidujesz moze Asus A7N8X albo Athlon 3000+ albo GeForce FX 5800 Ultra ?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Nie wiem ale jakieś Techno :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 tyle to zdazylem zauwazyc....az tak gluchy to jeszcze nie jestem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 no stary nie wiedziec co to jest westbam i dr motte "let the sunshine in your heart" hymn love parade z roku 1997 jesli mnie pamiec nie myli 8O 8O 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 no stary nie wiedziec co to jest westbam i dr motte "let the sunshine in your heart" hymn love parade z roku 1997 jesli mnie pamiec nie myli 8O 8O 8O 8O ubiegles mnie, mam to na plcie ktora sie nazywa Street Parade 97 :D Klasyka ... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 no stary nie wiedziec co to jest westbam i dr motte "let the sunshine in your heart" hymn love parade z roku 1997 jesli mnie pamiec nie myli 8O 8O 8O 8O ubiegles mnie, mam to na plcie ktora sie nazywa Street Parade 97 :D Klasyka ... :) to definitywnie KLASYKA najlepsze kawalki ktore dane bylo mi grac sa wlasnie z tego roku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 THX :] gg#1939365 po nagrode ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 hehe dawno nie slyszane toz to mnie piesci w uszka ;-)! ehh Pozdro 8-)hehe dawno nie slyszane toz to mnie piesci w uszka ;-)! ehh Pozdro 8-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...