Lwr Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Witam, Mam tą nagrywarke i wszystko było OK. Do czasu. Chciałem "przed chwilą" zainstalować program i nic. Nie czyta. Restarty PC. Odinstalowanie sterownika, wykrycie na nowo urządzenia nic nie pomaga. Driver'ów w siecie nie ma do mej nagrywarki. Co moge poradzić? Automatyczne szukanie sterownika przynosi zero efektów. Błąd umieściłem w temacie - kod 10. Win7 - mój system. Internet przeszukany. Nie znalazłem nic pożytecznego na ten temat. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <account_deleted> Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Urządzenia standardu ATA/ATAPI nie wymagają dedykowanych sterowników. Internet przeszukany. Nie znalazłem nic pożytecznego na ten temat.To coś słabo szukałeś, a już na pewno nie u źródła Restarty mogą mieć milion powodów, od uszkodzenia nagrywarki po błędy w wersji beta systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lwr Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Urządzenia standardu ATA/ATAPI nie wymagają dedykowanych sterowników. To coś słabo szukałeś, a już na pewno nie u źródła Restarty mogą mieć milion powodów, od uszkodzenia nagrywarki po błędy w wersji beta systemu. Dzięki za pomoc. Rozwiązałem go wcześniej. Sory, że nie napisałem, ale nie miałem kiedy. Temat myśle do zamknięcia. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...