Skocz do zawartości
Lwr

Philips Spd6005t

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam tą nagrywarke i wszystko było OK. Do czasu. Chciałem "przed chwilą" zainstalować program i nic. Nie czyta. Restarty PC. Odinstalowanie sterownika, wykrycie na nowo urządzenia nic nie pomaga. Driver'ów w siecie nie ma do mej nagrywarki. Co moge poradzić? Automatyczne szukanie sterownika przynosi zero efektów. Błąd umieściłem w temacie - kod 10. Win7 - mój system. Internet przeszukany. Nie znalazłem nic pożytecznego na ten temat.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość <account_deleted>

Urządzenia standardu ATA/ATAPI nie wymagają dedykowanych sterowników.

Internet przeszukany. Nie znalazłem nic pożytecznego na ten temat.

To coś słabo szukałeś, a już na pewno nie u źródła

Restarty mogą mieć milion powodów, od uszkodzenia nagrywarki po błędy w wersji beta systemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Urządzenia standardu ATA/ATAPI nie wymagają dedykowanych sterowników.

To coś słabo szukałeś, a już na pewno nie u źródła

Restarty mogą mieć milion powodów, od uszkodzenia nagrywarki po błędy w wersji beta systemu.

Dzięki za pomoc. Rozwiązałem go wcześniej. Sory, że nie napisałem, ale nie miałem kiedy.

Temat myśle do zamknięcia. Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi