eragonn14 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Piszę temat ponownie, ponieważ wcześniejszy został zamknięty (zły dział) Od 2 tygodni jestem bez monitora. Mój "były" to 3 letni Samsung Syncmaster 17'' zakupiony za 1100zł. Teraz nie mam aż tak dużej kwoty dlatego tylko do 550zł (bez przesyłki). Obowiązkowo 22'' oraz DVI icon_wink2.gif Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonn14 Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 Odświeżam. Już jutro zamawiam jakiś monitor a nadal nie mam wybranego. Proszę o szybką pomoc. Czytałem że ten jest spoko http://www.agito.pl/powyzej-19/samsung-22-...352.333884.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qaroll Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 A można za taką kasę kupić dobrą 22? Ja jestem trochę nie w temacie jeżeli chodzi o monitory, dlatego pytam. Jeżeli jest to możliwe to przyłączam się do tematu, bo mój stary crt Sony się powoli wypala i pewnie będę zmuszony kupić coś nowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 A można za taką kasę kupić dobrą 22? Ja jestem trochę nie w temacie jeżeli chodzi o monitory, dlatego pytam. Jeżeli jest to możliwe to przyłączam się do tematu, bo mój stary crt Sony się powoli wypala i pewnie będę zmuszony kupić coś nowego.Pojęcie dobry monitor jest dosyć względne. Dla jednego te dobre to np. TN z overdrive i DVI a dla innego to xVA/IPS z 10-12 bit LUT i jeszcze najlepiej kalibrowalne sprzętowo. Wszystko zależy od wymagań. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...