Yeanfire Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2009 (edytowane) Czy ktoś z was gra w World Of Warcraft Card Game ? Czy jest to trudny system ? Ile jest starterów (2-3?) Na jakie nacje są podzielone startery ? Gdzie najtaniej kupić karty ? Czy jest jakiś sklep w Warszawie z kartami ? Ja zwiedziłem pół Ursynowa i wszystkie znane mi sklepy zostały zamknięte. W Empiku @ Tesco - żadnych kart, ani do WoW'a nid o Magic The Gathering. Empik @ Tesco przy galeriach - zero kart. Sklep Goblin w podziemiach - zlikwidowany. Co jest lepiej kupić jeden ze starterów: WOW: MARCH OF THE LEGION / WoW: THROUGH THE DARK PORTAL / WoW TCG - Heroes of Azerot. Czy WoW: DRUMS OF WAR ? Chcemy z kumplem zacząć grać w tą karciankę. Czym jest Dark Portal ? Bo Azeroth = przymierze, March Of The Legion to Orkowie + Undead, a jakie rasy są w Dark Portal ? Edytowane 25 Kwietnia 2009 przez Yeanfire Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Tutaj raczej chodzi o gry komuterowe ale co tam ;). Kiedyś sklep z kartami do bgry był chyba na stacji Centrum w wawie ale nie wiem czy teraz jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...