Skocz do zawartości
ASSAMER

G51 Podlaczenie Pod Kompa I Dvd, Troche Problemow.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam zakupilem sobie wreszcie logitechy g51 wszystko dziala itd. Ale mam problem.

Jak zrobic zeby wszystkie 5.1 glosnikow gralo razem. Mam funkcje matric ktora powoduje ze 3 glosniki zaczynaja grac ale ten dzwiek nie jest dobry. Normalnie graja 2 i sub. Czyli chce zeby wszystie gralo tak samo.

Jak sprawdzic dzwiek 5.1 w gry grac nie da rady .......

Jakas muzyke albo aplikacje potrzebuje. I tez jak sprawdzic film ?? Wlaczalem film z dvd na kompie ale nie bylo efektu 5.1

Jak te glosniki podlaczyc pod dvd stacjonarne chyba trzeba kupic inne kable.

Tu sa fotki.

Tyl glonsikow

Dołączona grafika

Tyl dvd

Dołączona grafika

Jakie przejsciowki trzeba kupic

Edytowane przez ASSAMER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam zakupilem sobie wreszcie logitechy g51 wszystko dziala itd. Ale mam problem.

Jak zrobic zeby wszystkie 5.1 glosnikow gralo razem. Mam funkcje matric ktora powoduje ze 3 glosniki zaczynaja grac ale ten dzwiek nie jest dobry. Normalnie graja 2 i sub. Czyli chce zeby wszystie gralo tak samo.

Jak sprawdzic dzwiek 5.1 w gry grac nie da rady .......

Jakas muzyke albo aplikacje potrzebuje. I tez jak sprawdzic film ?? Wlaczalem film z dvd na kompie ale nie bylo efektu 5.1

Jak te glosniki podlaczyc pod dvd stacjonarne chyba trzeba kupic inne kable.

Jakie przejsciowki trzeba kupic

np 3 takie kabelki: http://allegro.pl/item611048096_telmal_prz...ch_1_5m_ss.html

gdzie ci gra tylko 2 i sub? przez ta skrzynke czy bezposrednio z kompa?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra mi bezposrednio z kompa 2 i sub a jak wlacze matrixa reszta. Ale dzwiek jest gorszy wiec chcialbym aby wszystkie glosniki graly tak samo.

A jesli uzyje tego kabelka to czy czasem nie bedzie to dzwiek stereo a nie 5.1 jak to mam podlaczyc ??

Edytowane przez ASSAMER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra mi bezposrednio z kompa 2 i sub a jak wlacze matrixa reszta. Ale dzwiek jest gorszy wiec chcialbym aby wszystkie glosniki graly tak samo.

A jesli uzyje tego kabelka to czy czasem nie bedzie to dzwiek stereo a nie 5.1 jak to mam podlaczyc ??

3 takie kabelki musisz miec zeby polaczyc skrzynke z G51, a masz karte w kompie 5.1? moze po prostu nie przestawiles w windozie ze chcesz 5.1 uzywac, a z tego co sie orientuje to zeby miec dzwiek w 5.1 normalnie to chyba trzeba miec mp3 w 5.1... ew zainstaluj foobara i daj zeby stereo na 4 kanaly rozbijal, chyba ze masz jakas dzwiekowa creative'a to uzyj CMSS'a

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi