Dj. Gargamel Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Mam klopot nie moge na giga rev 1.2 odpalic 166 wszelkie proby malowania nie daly rady Fumfel mi napisal "Czytałem kiedyś gdzieś że wystarczy połączyć dwie nuzki albo mostek i athlon jest rozpoznawany na fsb 166" wiecie jak co i gdzie ja nie moge znalezc probowlaem jak za starych dawnych czasow ostatnie w l3 polaczyc olowkiem ale nic z tego. Pomozcie jade teraz 136 x 15 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Siema :) Właśnie, tak pisałęm i się tego trzymam.Sam to wyczytałem ale naprawde niepamiętam wątku.Pamiętam tylko (chyba) że był taki temat na forum wsparty linkiem do jakiejs anglojęzycznej strony..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 chyba znalazlem http://www.lostcircuits.com/cpu/tbred_333/3.shtml moze sie kiedys komus przyda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 ni i kila polaczylem lakierem jak na obrazku no i nic a66 nie dzila tylko nie moge teraz wlaczac top performance to przez fsb bo jak recznie pojade max pamieci to wszytko idzie co robic ??? czy jest mozliwe ze moj proce3k nie lubi 166 :0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 To nie twój procek nie lubi 166. Bardziej skłaniał bym się w kierunku MB. Zobacz czy chipset jest odpowiednio zasilony/chłodzony. Ja, aby położyć swojego XP na 166 musiałem zwiększyć chipset core na 2,70v i dołożyć mu wiatraczek :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...