Skocz do zawartości
Sobota

Pakietowy Dostęp Do Internetu

Czy podpisałeś się pod petycją?  

55 użytkowników zagłosowało

1. 1. Trzeba przeczytać link podany w pierwszym poście!!

• Tak
      38
    • Nie
      17

Rekomendowane odpowiedzi

Gość chronicsmoke

"France Télécom - francuska firma telekomunikacyjna, jedno z najwiekszych tego typu przedsiębiorstw w Europie. Do 2004 r. firma w pełni państwowa, obecnie państwo francuskie posiada ok. 26 % akcji"

Czy ja naprawdę muszę mówić jeszcze coś więcej : )?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie czytałem artykuł w Komputer Świat i do wprowadzenia tych praw w sprawie filtrowania treści i odcinania od sieci zabrakło 14 głosów (; 407 było za poprawkami, 57 przeciw, a 171 wstrzymało się od głosu. Jakiś typek wspominał, że ta sprawa wróci po wakacjach bądź dopiero po nowych wyborach (;

Edytowane przez Koowi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość chronicsmoke

Właśnie czytałem artykuł w Komputer Świat i do wprowadzenia tych praw w sprawie filtrowania treści i odcinania od sieci i okazało się, że zabrakło 14 głosów (; 407 było za poprawkami, 57 przeciw, a 171 wstrzymało się od głosu. Jakiś typek wspominał, że ta sprawa wróci po wakacjach bądź dopiero po nowych wyborach (;

Wróci z pewnością. W Wielkiej Brytanii jest BT Group, Niemcy mają T-Mobile ( czyli Deutche Telecom) a w Francji France Telecom ( w którym Francja jest udziałowcem). Mamy spowolnienie gospodarcze a pakietowanie internetu z pewnością powiększy zyski tych firm. Jesteśmy już uzależnieni od internetu i ktoś doszedł do głowy, że przecież można na tym więcej zarabiać. Lobbyści zrobią swoje i ustawa może przejść.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi