Wajcha Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Prosze sie ze mnei nie nasmiewac ale czy moze mi ktos podac nazwe programu ktory sprawdza temp na procku i w systemie. Chcialbym miec taki program i nie moge go znalezc. Prosze o pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 tu masz SpeedFana http://www.almico.com/speedfan.php a tu masz MBM 5 http://mbm.livewiredev.com/ sa tez tam inne Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montymick Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 nic dodac - nic ujac :wink: 2 najlepsze programiki !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 fakt, najlepsze :P mam takie pytanie - czemu mbm i sf uruchamiaja sie WIECZNOSC ? (8rda). u znajomego 'myk' i juz, a u mnie z 15sec.... jakies ustawienia w biosie czy co ? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Dziekuje bardzo Mainboard mialem juz ale nie bylo odczytow temperatury. Pokazywal jakiego mam procka i takie tam ale nie bylo temp bylo costam S..... 1 - 0 stponi S..... 2 - 0 stopni S......3 - 0 stopni Ale zobacze ten drugi dziekuje bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Dziekuje bardzo MBM mialem juz ale nie bylo odczytow temperatury. Pokazywal jakiego mam procka i takie tam ale nie bylo temp bylo costam S..... 1 - 0 stponi S..... 2 - 0 stopni S......3 - 0 stopni Ale zobacze ten drugi dziekuje bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Dziekuje bardzo MBM mialem juz ale nie bylo odczytow temperatury. Pokazywal jakiego mam procka i takie tam ale nie bylo temp bylo costam S..... 1 - 0 stponi S..... 2 - 0 stopni S......3 - 0 stopni Ale zobacze ten drugi dziekuje bardzo trzeba ustawic, nie ma tak latwo :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 To to ja wiem. Az taki glupi nie jestem ale wlasnie caly problem polega na tym ze nie za bardzo umialem <zawstydzony> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 :) nie wiem po jakiemu masz mbm wiec wytlumacze in inglisz :D tray/settings/temperatures/should display.../ tu wybierz ktorys z pierwszych :P od razu wybierz dla innych sensorow i zobaczysz ktore sie zachowuja zgodnie z obciazeniem procesora, potem niedzialajace powylaczaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montymick Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 :) nie wiem po jakiemu masz mbm wiec wytlumacze in inglisz :D tray/settings/temperatures/should display.../ tu wybierz ktorys z pierwszych :P od razu wybierz dla innych sensorow i zobaczysz ktore sie zachowuja zgodnie z obciazeniem procesora, potem niedzialajace powylaczaj. ...albo po kolei wybierasz czujniki i za kazdym razem dajesz "zastosuj" ( sa nakladki "polskojezykowe" :D :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 ...albo po kolei wybierasz czujniki i za kazdym razem dajesz "zastosuj"no, mniej wiecej o to chodzilo :P ( sa nakladki "polskojezykowe" :D :D ) wiem, nie uzywam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 ja tem wole cpucool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Dziekuje bardzo MBM mialem juz ale nie bylo odczytow temperatury. Pokazywal jakiego mam procka i takie tam ale nie bylo temp bylo costam S..... 1 - 0 stponi S..... 2 - 0 stopni S......3 - 0 stopni Ale zobacze ten drugi dziekuje bardzo Nie jestem pewien na 100%, ale chyba celeron 500 nie ma w strukturze czujnika temperatury (diody termicznej). Ponadto płyta główna też niekoniecznie musi mieć układ monitorujący temperaturę, w starszych płytach ich nie było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Dziekuje bardzo MBM mialem juz ale nie bylo odczytow temperatury. Pokazywal jakiego mam procka i takie tam ale nie bylo temp bylo costam S..... 1 - 0 stponi S..... 2 - 0 stopni S......3 - 0 stopni Ale zobacze ten drugi dziekuje bardzo Nie jestem pewien na 100%, ale chyba celeron 500 nie ma w strukturze czujnika temperatury (diody termicznej). Ponadto płyta główna też niekoniecznie musi mieć układ monitorujący temperaturę, w starszych płytach ich nie było. W biosie moge sprawdzac temp. mam speedfana i dziala. dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 A masz w ogole czujniki na plycie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 A masz w ogole czujniki na plycie? no chyba :wink: "W biosie moge sprawdzac temp. mam speedfana i dziala. dzieki" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 heh az tak stara ta plyta nie jest. Jak ja kupowalem to byla jedna z drozyszch plyt na rynku. Ponad 3 lata temu kosztowala 515 zl. Jak na tamte czasy oferowala duze mozliwosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...