Rosti Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Witam ! 2 dni temu złożyłem nowego kompa . Wszytko było ok lecz dziś dostaje ciągle blue screeny. 0x000000F4 Wszystko zaczęło się od tego że najpierw vista nie chciała wstać http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d1840d2ee05418d3.html ale w końcu zaskoczyła pograłem sobie komp pochodził z 6h i potem blue screen http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fe59efe8d768b6ab.html potem już nie mogłem odpalić kompa bo podczas ładowania systemu ciągle bs. Konfig to : Q9650 Maximus II Formla EVGA GTX 285 2x2 Corsair Dominator 1066 Be Quiet 550w E5 Pozdrawiam i proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczurek Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2009 dovoltuj pamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosti Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2009 (edytowane) Póki co zmieniłem kabelek sata i podłączyłem do portu sata1 i wszystko śmiga. Pamięci miałem ustawione tak jak podaje producent czyli 2,10v lecz teraz mam je na 1,8v 800Mhz i też jest ok. Z rana zobaczę co sie będzie dziać na 1066MHz. ADD: Dziwi mnie to że przez te 2 dni grania itp nic się takiego nie działo dopiero dzisiaj. ADD : No i nie odpalił mi już rano na DET DRAM się zakończyło (Na LCD Poster). Wywaliłem jedną kość i odpaliłem na jednej i wstał bez problemu. Chyba jedna kość padła. Zaraz sprawdzę czy na tamtej odpali i napiszę tu. ADD: Teraz wsadziłem 2 kości w slot 1 i 3 i odpalił dałem mu 1066MHz i 2,15v. Czym polecacie przetestować stabilność pamięci ? Edytowane 27 Kwietnia 2009 przez Rosti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borbo Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2009 pamięci to memtestem ale dla pewności polecam też przelecieć go benchmarkami i Super pi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...