Miesio Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2009 (edytowane) Witam wszystkich jako, że jest to mój pierwszy post na tym forum(mam nadzieje, że nie ostatni) :) A więc postanowiłem złożyć komputer dla młodszego brata , mam już wszystko oprucz zasilacza. Tak to się prezentuje: Proc-Celeron 2,66 Mobo-Asus P5vdc-tvm Ram-2x512 533mhz dysk i nagrywarka W przyszłości może jakaś karta pokroju gf7300 GT albo gf7600 GS I nie wiem jaki do tego zestawu kupić zasilacz, najlepiej jak najtańszy(narazie to wszystko nie kosztowało więcej niz 60pln, także to projekt jak najbardziej budżetowy) oczywiście najlepiej z alledrogo, ale jakby ktoś na forum miał na zbyciu za małe pieniądze jakiś stary zasilacz to z chęcią się pokusze :) Edytowane 27 Kwietnia 2009 przez Miesio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Delta :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miesio Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Właśnie tak patrzyłem na tą delte i ona ma wtyczke 20pin do płyty głownej, a ja mam 24pin. Czy to będzie "śmigać" ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Tak-27str. Brakujące piny zostawiasz wolne, powinieneś dojść, które po tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miesio Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Dziękuje za szybką i fachową porade. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Fortron poszukaj właśnie Fortrona albo jakiegoś Mode Coma tak z 350-400W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Niepotrza do takiego zestawu - 18A delty w zupełności wystarczy do tego co jest plus grafa 7600gt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miesio Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2009 (edytowane) Już zamówiłem delte i patrząc po opiniach o tym zasilaczu nie bede żałować :) Z kalkulatora na zenfisie wyliczylem ze komp bedzie brał jakies ~170W z 7600GS ; ~11A z 12V Edytowane 27 Kwietnia 2009 przez Miesio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...