Petrov Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Niedawno zainstalowalem win xp, mam 2 problemy problem 1 jak ktos do mnie dzwoni wlacz mi sie komp!!!!. jak temu zaradzic? Po wlaczeniu kompa automatycznie laczy mnie z netem, jak temu zaradzic? problem2 Mam podlaczona wieze do kompa. od zainstalowania windy xp jest ciszej niz w win 98 a bas jest jakis zmulony i cichszy, glosnosc w windows jest na max a wiez to technics HD 301, wiec to raczej nie wina sprzetu, w win 98 bylo duzo lepiej Prosze o rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Jaki modem?? jake połączenie?? więcej info... No bo pewnie masz ustawione autopołączenie w dial-up(poszukaj we właściwościach. A co do dzwonienia to to w opcjach modemu(chyba) masz funkcje akceptacji połaczeń przychodzących. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 opcja uruchamiania kompa przez modem dostepna jest w biosie - wylacz ja po prostu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penguin Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Mam podlaczona wieze do kompa. od zainstalowania windy xp jest ciszej niz w win 98 a bas jest jakis zmulony i cichszy, glosnosc w windows jest na max a wiez to technics HD 301, wiec to raczej nie wina sprzetu, w win 98 bylo duzo lepiej Nie napisałeś jaką masz kartę dźwiękową. Jakie masz do niej sterowniki? Jeśli od microsoft, to spróbuj poszukać oryginalnych u producenta karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Petrov ja mialem podobne objawy do twoich... ale... jeszcze mialem innego zonka!po wlaczeniu kabelka do modemu...w calym domu pojawialy sie zagluszenia jak ktos sluchal radia!!!dopiero po wylaczeniu kabelka or wyciagnieciu modemu to sie konczylo.niewazne,czy bylem w sieci,czy nie.po prostu :lol: pozdr MeHow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Petrov ja mialem podobne objawy do twoich... ale... jeszcze mialem innego zonka!po wlaczeniu kabelka do modemu...w calym domu pojawialy sie zagluszenia jak ktos sluchal radia!!!dopiero po wylaczeniu kabelka or wyciagnieciu modemu to sie konczylo.niewazne,czy bylem w sieci,czy nie.po prostu :lol: pozdr MeHow Co byśmy bez tych kompów zroblil, umarlibyśmy z nudów :wink: :lol: A twój przypadek kwalifikuje się już do "strefy51" albo "nie do wiary", pisałeś do TVNu? :wink: :P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...