Skocz do zawartości
Petrov

Problem z win xp -internet sam sie wlacza

Rekomendowane odpowiedzi

Niedawno zainstalowalem win xp, mam 2 problemy

problem 1

jak ktos do mnie dzwoni wlacz mi sie komp!!!!. jak temu zaradzic?

Po wlaczeniu kompa automatycznie laczy mnie z netem, jak temu zaradzic?

problem2

Mam podlaczona wieze do kompa. od zainstalowania windy xp jest ciszej niz w win 98 a bas jest jakis zmulony i cichszy, glosnosc w windows jest na max a wiez to technics HD 301, wiec to raczej nie wina sprzetu, w win 98 bylo duzo lepiej

Prosze o rady

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam podlaczona wieze do kompa. od zainstalowania windy xp jest ciszej niz w win 98 a bas jest jakis zmulony i cichszy, glosnosc w windows jest na max a wiez to technics HD 301, wiec to raczej nie wina sprzetu, w win 98 bylo duzo lepiej

Nie napisałeś jaką masz kartę dźwiękową. Jakie masz do niej sterowniki? Jeśli od microsoft, to spróbuj poszukać oryginalnych u producenta karty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Petrov ja mialem podobne objawy do twoich... ale... jeszcze mialem innego zonka!po wlaczeniu kabelka do modemu...w calym domu pojawialy sie zagluszenia jak ktos sluchal radia!!!dopiero po wylaczeniu kabelka or wyciagnieciu modemu to sie konczylo.niewazne,czy bylem w sieci,czy nie.po prostu :lol:

pozdr

MeHow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Petrov ja mialem podobne objawy do twoich... ale... jeszcze mialem innego zonka!po wlaczeniu kabelka do modemu...w calym domu pojawialy sie zagluszenia jak ktos sluchal radia!!!dopiero po wylaczeniu kabelka or wyciagnieciu modemu to sie konczylo.niewazne,czy bylem w sieci,czy nie.po prostu :lol:

pozdr

MeHow

Co byśmy bez tych kompów zroblil, umarlibyśmy z nudów :wink: :lol:

A twój przypadek kwalifikuje się już do "strefy51" albo "nie do wiary", pisałeś do TVNu? :wink: :P :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi