demno Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Jestem ciekawy czy mając abonament indywidualny można przejść na biznesowy, bo np założyło się własną firme? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Nie powinno być z tym problemów jeśli się przyniesie odpowiednie dokumenty. Znajomy robił tak w erze, jednak jemu zgrało się to akurat z końcem umowy i przedłużył ją już w nowym biznesowym planie. Natomiast nie wiem jak to wygląda w trakcie umowy. Ale myśle że tak jak nie ma problemu ze zwykłą zmianą abonamentu (poza opłatami za downgrade do niższej taryfy) to i tu gdy ma się papiery nie powinni się strasznie rzucać, szczególnie przy dzisiejszej walce o klienta. Najlepiej zadzwonić, lub podejść do danego salonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demno Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2009 No właśnie a mi chodzi o to aby przenieść się do biznesowego teraz, jak mam jeszcze z rok umowy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2009 (edytowane) Odpisałeś po 24h, w tym czasie mogłeś pogadać z przedstawicielami każdej sieci przez telefon, bądź osobiście i rozwiać wątpliwości które masz nadal. Trochę własnej inwencji, forum nie rozwiąże Twoich wszsytkich problemów ;) Edytowane 28 Kwietnia 2009 przez Tony Soprano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...