Ghoul2 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Niewiem czy to odpowiedni dział ale innego pasującego nie znalazłem... Witam! Mam do was pytanie. MIanowicie posiadam kamerkę internetową (nie jest ona zbyt wygórowana, starszy model ale nagrywanie wideo i robienie zdjec jest) i chciałbym żeby nagrywała ona zawsze kiedy komputer jest włączony. Dokładniej mówiąc chodzi mi o program, który włącza się z systemem i automatycznie monitoruje (nagrywa film) i zapisuje go do pliku podczas wyłączenia komputera lub coś podobnego. Po prostu żeby nie było tego widać ale żeby można było odtworzyć film nagrany podczas następnego uruchomienia komputera. Mój sprzęt: Intel Core Duo 2x2,5 GHZ Ram: 3gb Twardy:640 Karta graficzna (niewiem czy to ważne): Geforce 9600 1gb System: Windows XP + dodatek SP3 + aktualizacja Windows DT^^ Kamerka USB: 1,3 mpx ale nie ma firmy a pudełka nie posiadam, bo mam już ją 3-4 lata xD (w programie do zdjęć jest napisane: CIF USB Camera (2110A) Z góry dziękuję i pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...