Skocz do zawartości
yotomeczek

Zagadka - co to za procek ?

Rekomendowane odpowiedzi

to jest jakis cyrlik czy via hehe nie mam pojecia :( ale szybsze niz 400mhz to to nie jest ... ale zaraz napisales ze na niektorych plytach chodzi a na innych nie wiec to nie jest jakis wynalazek ..hmm no to amd k5 :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stawaim na K6-2 bez blaszki oslaniajacej rdzen, bo t-bred i thunderbird  i palomino maily gabki pomagajace zalozyc cooler!

BRAWO :D

Odpowiedź prawidłowa AMD K6-2 450MHz

Bez czaszki

Sorki za jakoś fotki - ale była zdjęta kamerką i w większym rozmiarze wyglądało to jeszcze gorzej :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehehe, dlaem sie zmylic, to nie jest thoroughbred ;]

wyglada jak K6II-III bez IHS'a

a mojej odpowiedzi nie zouwazyles ? :mrgreen:

Sorki - Mea Culpa szczerze zakonotowałem K6 III i jakoś przeleciało mi to II :oops:

Jak się rozwija skrót IHS (coś tam heat sink ??)

P.S. IHS był zdjęty za czasów świetności procka ;) - ale za wiela to nie dało ... okazało się, że mój blok nie bardzo pasuje po takowej modernizacji (rdzeń był za nisko i blok opierał się o socketa)

Jak Cie znam to zdejmowałeś blachę z K6 :lol:

Sprawność znawcy proców otrzymują:

1. berkut

2. grzesiu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stawaim na K6-2 bez blaszki oslaniajacej rdzen, bo t-bred i thunderbird  i palomino maily gabki pomagajace zalozyc cooler!

Popieram, ja swoja dawna K6-2 400 wlasnie tak rozebralem i lepiej sie krecila :) ;), a potem blaszke przykleilem :) na superglue i proc poszedl jako malo uzywany :) :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...