yotomeczek Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Dla wyjadaczy nie będzie problemu ;) Procek widoczny w sigu (patrz w lewo) Prc jest spalony - w "dziwny" sposób - na niektórych mobo odpala, można polatać w biosie - wywala się przy ładowaniu wind. Na innych płytach od razu lipa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Po ksztalcie rdzenia wnioskuje ze to celeron jakis coppermine a juz napewno cos ze stajni intela. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 ja mysle ze to jest procesor do komputera:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Poddajecie się tak bez walki ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 NOwy procesor AMD Triatlon :lol: :wink: !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 jak dla mnie to thoroughbred... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 hehehe, dlaem sie zmylic, to nie jest thoroughbred ;] wyglada jak K6II-III bez IHS'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 A mi to wyglada na Thunderbird'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 duroń? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 A co do wygrania ?? 99x85pix 2,9KB ;-) poraza iloscia szczegolow Wydaje mi sie ze to jest Celek Copermine na oko 600-633mhz chociaz takie lekko bardziej pociagle jaderko to ... bartus? pozdro 8-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Działo Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Wystrugałeś go z drewna? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 to pewnie odlew z gipsu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 stawaim na K6-2 bez blaszki oslaniajacej rdzen, bo t-bred i thunderbird i palomino maily gabki pomagajace zalozyc cooler! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 to jest jakis cyrlik czy via hehe nie mam pojecia :( ale szybsze niz 400mhz to to nie jest ... ale zaraz napisales ze na niektorych plytach chodzi a na innych nie wiec to nie jest jakis wynalazek ..hmm no to amd k5 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 gabki zawsze mozna zerwac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 stawaim na K6-2 bez blaszki oslaniajacej rdzen, bo t-bred i thunderbird i palomino maily gabki pomagajace zalozyc cooler! BRAWO :D Odpowiedź prawidłowa AMD K6-2 450MHz Bez czaszki Sorki za jakoś fotki - ale była zdjęta kamerką i w większym rozmiarze wyglądało to jeszcze gorzej :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 "wygrales talon na balon" :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 hehehe, dlaem sie zmylic, to nie jest thoroughbred ;] wyglada jak K6II-III bez IHS'a a mojej odpowiedzi nie zouwazyles ? :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 hehehe, dlaem sie zmylic, to nie jest thoroughbred ;] wyglada jak K6II-III bez IHS'a a mojej odpowiedzi nie zouwazyles ? :mrgreen: Sorki - Mea Culpa szczerze zakonotowałem K6 III i jakoś przeleciało mi to II :oops: Jak się rozwija skrót IHS (coś tam heat sink ??) P.S. IHS był zdjęty za czasów świetności procka ;) - ale za wiela to nie dało ... okazało się, że mój blok nie bardzo pasuje po takowej modernizacji (rdzeń był za nisko i blok opierał się o socketa) Jak Cie znam to zdejmowałeś blachę z K6 :lol: Sprawność znawcy proców otrzymują: 1. berkut 2. grzesiu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 a jakieś odnzaki ? albo medale ? normalnie jak sprawności harcerskie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 a jakieś odnzaki ? albo medale ? normalnie jak sprawności harcerskie :D Jasne - po trzech zdobytych sprawnościach będzie odznaka Super Machera i ... (uścisk Prezesa) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AVENGER Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 IHS = Integrated Heat Spreader AVENGER, do uslug :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 stawaim na K6-2 bez blaszki oslaniajacej rdzen, bo t-bred i thunderbird i palomino maily gabki pomagajace zalozyc cooler!Popieram, ja swoja dawna K6-2 400 wlasnie tak rozebralem i lepiej sie krecila :) ;), a potem blaszke przykleilem :) na superglue i proc poszedl jako malo uzywany :) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...