Skocz do zawartości
madx21

Black Box - blok wodny

Rekomendowane odpowiedzi

Witam...

Mam wielki problem, otóz:

2 dni temu zamówiłem w firmie miko z Łodzi blok wodny Black Box.

dzisiaj patrze ze na stronie producenta nie ma nic, tylko jakies inne ceregiele. Co robic?

Blok ten jest za...sty i nie wiem teraz skad mozna gop wytrzasnac?

Moze ktoś z was forumowiczów wie gdzie takowe cacko mozna kupić (w podobnej cenie i takiego samego typu)??

Chodzi o dwa bloki miedzi wyfrezowane i złączone razem !!1

Cena była konkurencyjna bo 100 zeta z zapinką.

Bardzo proszę o pomoc.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TAK ja zamowilem Black boxa przed zawiecha witryny i nie wiem co dalej robis 0-ro kontaktu nie mam pojecia czy zamowienie realizuja czy poprosu olali mnie nikt nie dzwonil 0 zainteresowania Heh no prawie wszystko skompletowane tylko.... (krolestwo za zamowionego Black Boxa) :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

frezowane :)

Czuczu znowu pier... glupoty :evil:

Sa rozne bloki. Bywaja dobre frezowane i dobre wiercone. Wszystko zalezy od konstrukcji i nie mozna powiedziec, ze frezowany na pewno bedzie lepszy. Szukaj testow i porownan.

BTW Ja jestem z Nukleona zadowolony, ale roznica miedzy nim a poprzednim wierconym jest naprawde niewielka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TAK ja zamowilem Black boxa przed zawiecha witryny i nie wiem co dalej robis 0-ro kontaktu nie mam pojecia czy zamowienie realizuja czy poprosu olali mnie nikt nie dzwonil 0 zainteresowania Heh no prawie wszystko skompletowane tylko.... (krolestwo za zamowionego Black Boxa) :roll:

Sprawdź tego maila to jest przedstawiciel tej firmy: Konrad mailto:dako@www.miko.lodz.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawdź tego maila to jest przedstawiciel tej firmy: Konrad mailto:dako@www.miko.lodz.pl

dzieki Pilek ale jak za 1 x podales maila to odrazu wyslalem i jak narazie nic MIKO SIE ZAWIESILO (nawet na maila nie odpowaida) :lol: moze powinno mu sie zrbic reseta? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki Pilek ale jak za 1 x podales maila to odrazu wyslalem i jak narazie nic MIKO SIE ZAWIESILO (nawet na maila nie odpowaida) :lol: moze powinno mu sie zrbic reseta? :D

Sprawdź jeszcze ten numer 0501849580 ja brałem u nich black box-a i z tego maila co podałem dostawałem poczte w jednej z korespondęcji była też ta komórka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sa rozne bloki. Bywaja dobre frezowane i dobre wiercone. Wszystko zalezy od konstrukcji i nie mozna powiedziec, ze frezowany na pewno bedzie lepszy. Szukaj testow i porownan.

BTW Ja jestem z Nukleona zadowolony, ale roznica miedzy nim a poprzednim wierconym jest naprawde niewielka.

Może różnica jest niewielka ale jakaś tam jest. Nawet Reed przyznał że Nukleon jest lepszy od LEv1 a są to prawdopodobnie najlepsze bloki frezowane/wiercone na polskim rynku. Możliwe że super wiercomy WB będzie lepszy niż frezowany ale wykonanie takiego bloku byłoby cholernie trudne i prawdopodobnie droższe nie mówiąc już o czasie spędzonym nad produkcją takiego bloku.

Więc nie uważam żebym pier... głupoty.

BTW blok CPC będzie najlebszy :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może różnica jest niewielka ale jakaś tam jest. Nawet Reed przyznał że Nukleon jest lepszy od LEv1 a są to prawdopodobnie najlepsze bloki frezowane/wiercone na polskim rynku. Możliwe że super wiercomy WB będzie lepszy niż frezowany ale wykonanie takiego bloku byłoby cholernie trudne i prawdopodobnie droższe nie mówiąc już o czasie spędzonym nad produkcją takiego bloku.

Więc nie uważam żebym pier... głupoty.

BTW blok CPC będzie najlebszy :twisted:

to nie jest prawda , to ze cos jest frezowane to nieznaczy ze najlepsze, a nad dobrym wierconym blokiem trzeba sie nameczyc tyle samo co przy frezowanym dobrym bo chyba nie sadzisz ze frez idzie z predkoscia 100 cm/s.

Zastanow sie co mowisz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niestety na komórce dziala tylko poczta :(. I teraz badz tu madry. Gdy kupie inny blok czy moje zamowienie bedzie zrealizowane przez miko odnosnie black boxa?? I bede musial zaplacic jeszcze za niego??

W piatek zamowilem i do tej pory nie ma zadnego znaku. Poleccie mi jakis inny blok w tej samej cenie i podobnej wydajnosci.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi