Fragilis Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 niestety na komórce dziala tylko poczta :(. I teraz badz tu madry. Gdy kupie inny blok czy moje zamowienie bedzie zrealizowane przez miko odnosnie black boxa?? I bede musial zaplacic jeszcze za niego?? W piatek zamowilem i do tej pory nie ma zadnego znaku. Poleccie mi jakis inny blok w tej samej cenie i podobnej wydajnosci. Pozdrawiam Chlpie mam ten sam problem :) i uwierz mi nie moglem znalesc nic konkretnego za ta 100 we black box cena jakosc chyba wypadl znakomicie mozesz looknac na Orbitala ale on jest drozszy o okolo 35 zeta wiec ja wole se poczekac az ta ich wietryna sie odwiesi :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czuczu Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Ja też zamówiłem ale Gray boxa. I gdzie ja teraz dostane frezowany blok na GPU w podobnej cenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Ja też zamówiłem ale Gray boxa. I gdzie ja teraz dostane frezowany blok na GPU w podobnej cenie? od Popixs'a, przynajmniej sprzedawal. Bloczek jest calkiem fajny i razem z zapinka. A jak uzyjesz SZUKAJ to znajdziesz caly topic o tym bloczku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...