pavełek Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Byłem dzisiaj kupić Anthka XP 2000+ :) wkłdam do ECS nie chodzi :( :( dobra zapuszczam AXP 1700+ i też nie :( :( nowu BIOS wgrałem i nic :angry: okazało się że mogą być proce tylko 18 mikrona i musze kupić nowe mobo przed procem :P no i mam 410 zł więc co kupić myśle nad EPOX 8RDA lub GA7VAX oczywiście gigusia :D więc co brać?????? (epox trochę droższy) Czy może tego nowego ABITA NF 7????? głównie chodzi mi o OC :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 biez epoxa chyba nietrzeba tlumaczyc dlaczego :] :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YrC Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 ja bym wzial Soltek 75FRN2-L ale najtansza jaka widzialem kosztowala 440 zeta :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 biez epoxa chyba nietrzeba tlumaczyc dlaczego :] :DMógłbyś?????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Soltek Albo Abit. :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Soltek Albo Abit. :]Głos na ABITA NF7 (2.0) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Epoxa 8rda+ albo Abit nic innego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endrju Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Polecam mainbordy firmy soltek naprawde sa dobre!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 ups :D nieprzeczytalem tego topica do konca :D jednak proponowalbym abita tylko on jest jeszcze drozszy od epoxa wiec .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Abit lub Soltek oczywiscie na nForce2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Ale czemu nie EPOX????????? przecież jest super :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 ale jest gorszy od Abita rev 2.0. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 bierz abita nf7 rev 2.0 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PACO Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 SOLTEK albo ABIT ale wybor nalerzy do ciebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyra Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tylko soltek na nf 2 !!!!!!!!!!!!!!!!1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Ale czemu nie EPOX????????? przecież jest super :)ale abit jest jeszcze bardziej super :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Epox jest najsuperfajniejszy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 TIAAA Abit najlepszy ale i najdroższy :? EPOX no właśnie Epox 8RDA bez plusa kosztuje trochę więcej niż Soltek 75 FRN-L wypas ten sam a możliwości o NIEEEEBO większe :) Ja mam ECS L7S7A2 na SIS 746 (za 290 zł) możliwości OC są spoko na tej płycie, jak narazie jestem zadowolony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 ja zmieniam na ABITA :) ale dopiero w czerwcu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 soltek albo abit, wybor bardzo trudny, ja polecam rzut moneta :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Pavełek ja bym proponował Abita na NF2. Możliwośc ma bardzo duże, nawet większe od Epoxa :). lecz jego cena odstrasza :shock:. JA stoję za Abitem! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeoo_TG Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Oczywiście bierz albo: EP8RDA+ , Abit NF7(sam zastanawiam sie nad wymianom na ta płytke) lub MSI na VIA KT 400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeoo_TG Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 acha nie bierz SOLTEKA wrr...... nie wiem jak na NF2 ale te poprzednie na VIA były beznadziejne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 acha nie bierz SOLTEKA wrr...... nie wiem jak na NF2 ale te poprzednie na VIA były beznadziejne. ciekawe jakie uznajesz za beznadziejne? może 75FRV na KT400 który robił takie fsb jak mój obecny Chaintech a kosztował połowę mniej? Bo jakoś nie miałem styczności z beznadziejna płytą Solteka od całych 3 lat , a pierwszym ze stajni był nieśmiertelny 75KAV na KT133A , a potem cała rodzina DRV wliczając w to paletę płyt pod P4 - chyba że za beznadzieję uznajesz drobną wpadkę w DRV dotyczącą ABS weź się zastanów co mówisz , albo weź w końcu lekarstwa.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 acha nie bierz SOLTEKA wrr...... nie wiem jak na NF2 ale te poprzednie na VIA były beznadziejne. No niewiem czy az takie beznadziejne.......jakos moja drv5-tka smiga pieknie na fsb190.Najpierw troszke sie zastanow zaim palniesz podobna glupote. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord SZUM Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 to ja sie wybije z tlumu i powiem: KUP ECS :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 to ja sie wybije z tlumu i powiem: KUP ECS :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a dlaczego nie? z tego co wiem L7S7A2 ma bardzo przyzwoite osiągi - szczególnie że za cenę <300 zeta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 acha nie bierz SOLTEKA wrr...... nie wiem jak na NF2 ale te poprzednie na VIA były beznadziejne. Yyym jasne. SL-75FRN2-L i jego 250 FSB synchro miażdży (oczywiście dobry egzemplarz required)...za 440zł, ale soundstorma brak... Heh, w co 3 poście to piszę, chyba jestem jakimś fanem solteka albo co :roll: :D ciekawe jakie uznajesz za beznadziejne? może 75FRV na KT400 który robił takie fsb jak mój obecny Chaintech a kosztował połowę mniej? Bo jakoś nie miałem styczności z beznadziejna płytą Solteka od całych 3 lat , a pierwszym ze stajni był nieśmiertelny 75KAV na KT133A , a potem cała rodzina DRV wliczając w to paletę płyt pod P4 - chyba że za beznadzieję uznajesz drobną wpadkę w DRV dotyczącą ABS weź się zastanów co mówisz , albo weź w końcu lekarstwa.... SL-75KAV rulezzzzzzzzz, jak widać z konfigu; on nigdy nie umrze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocu Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 ABITA bierz, a jeśli koniecznie musish mieć legende to weź ciut gorshego :twisted: Epoxa 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Po jutrze idę do sklepu :) i kupuje nie wiem co :oops: chyba jednak Abit NF 2 2.0 bez S Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...