wampir Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Kupie ta plyte , najlepiej rev 1.3 coby chodzila po XP Najlepiej gdzies w Krakowie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speed Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Jeżeli chcesz kupic tą płytę to proszę bardzo ja mam taką samą i nienażekam wręcz przeciwnie wszystko jest bardzo stabilne na dodatek całkiem nieżle się kręci nie wiem dokładnie jaki najwiekszy procek do iej wchodzi wiem że Athlony Xp wchodzą dopiero po upgradzie biosa:). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Kupie ta plyte , najlepiej rev 1.3 coby chodzila po XP Najlepiej gdzies w Krakowie Dlaczego w desperacji chcesz kupic tego Asusa ? (nie zebym mial cos przeciwko !) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Bo nie mam kasy na mobo z DDR a Asus wydaje mi sie ze jest lepszym wyborem niz ECS na sisie cy tez sie myle ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Bo nie mam kasy na mobo z DDR a Asus wydaje mi sie ze jest lepszym wyborem niz ECS na sisie cy tez sie myle ? :D Na pewno sie nie mylisz ! Wszystko jest lepsze od ECS 8) Tak tylko pytalem, bo w topicu tak dramatycznie to zabrzmialo, ze Asus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Czyli ma ktos do sprzedania tego Asusa ? :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 a ile masz kasy na tę płytę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Lepiej ku Shutla AK31 ja zapłaciłem za nią 315 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...