skwarek2 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Siema, już mam problem z Fuze (2 tygodnie, nowy). To że cały przerysowany to nie nowość. Ale byłem na nartach we Włoszech w tamtym tygodniu i nie wiozłem kabla, mp3 się wyładowało i troszkę zawilgotniało. Wysuszyłem je na grzejniku i od tamtej pory się nie włącza. Podłączam do kompa to wykrywa 2 dyski przenośne jak na screenie. Formatować tego pod winXP nie mogę, WMP 11 mam (potrzebny bo urządzenie było wykrywane w systemie). Jakieś rady? Co zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Jak jest nowy to oddaj go na gwarę tylko nic nie mów że mp3 zawilgociłeś . Jak nie możesz formatować tego pod XP ? W sensie nie możesz bo masz tam ważne dane czy po prostu nie da rady . Spróbuj je sformatować i wgrać od nowa firmware , albo akualizacja firmware bez formatu , zobacz czy program do aktualizacji wykrywa je w ogóle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwarek2 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Jak jest nowy to oddaj go na gwarę tylko nic nie mów że mp3 zawilgociłeś . Jak nie możesz formatować tego pod XP ? W sensie nie możesz bo masz tam ważne dane czy po prostu nie da rady . Spróbuj je sformatować i wgrać od nowa firmware , albo akualizacja firmware bez formatu , zobacz czy program do aktualizacji wykrywa je w ogóle. NIe mogę sformatować bo wykrywa go tak tak na screenie. Klikam PPM i zawiacha, update wykrywa go, ale nie moze sie zakonczyc. Jakiś program do formata czegoś takiego? Tzn robiący to na siłę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...