Skocz do zawartości
skwarek2

Sansa Fuze Uno Problemo

Rekomendowane odpowiedzi

Siema, już mam problem z Fuze (2 tygodnie, nowy). To że cały przerysowany to nie nowość. Ale byłem na nartach we Włoszech w tamtym tygodniu i nie wiozłem kabla, mp3 się wyładowało i troszkę zawilgotniało. Wysuszyłem je na grzejniku i od tamtej pory się nie włącza. Podłączam do kompa to wykrywa 2 dyski przenośne jak na screenie. Formatować tego pod winXP nie mogę, WMP 11 mam (potrzebny bo urządzenie było wykrywane w systemie). Jakieś rady? Co zrobić?

post-149995-1240896308_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak jest nowy to oddaj go na gwarę tylko nic nie mów że mp3 zawilgociłeś .

Jak nie możesz formatować tego pod XP ?

W sensie nie możesz bo masz tam ważne dane czy po prostu nie da rady .

Spróbuj je sformatować i wgrać od nowa firmware , albo akualizacja firmware bez formatu , zobacz czy program do aktualizacji wykrywa je w ogóle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak jest nowy to oddaj go na gwarę tylko nic nie mów że mp3 zawilgociłeś .

Jak nie możesz formatować tego pod XP ?

W sensie nie możesz bo masz tam ważne dane czy po prostu nie da rady .

Spróbuj je sformatować i wgrać od nowa firmware , albo akualizacja firmware bez formatu , zobacz czy program do aktualizacji wykrywa je w ogóle.

NIe mogę sformatować bo wykrywa go tak tak na screenie. Klikam PPM i zawiacha, update wykrywa go, ale nie moze sie zakonczyc.

Jakiś program do formata czegoś takiego? Tzn robiący to na siłę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi