Gość majkel84 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 no przeciez to normalne :-) 100 * 3,5 = 350 Marża dystrybutora = 50zł marża hurtownika 40zł marża sklepu 10zł :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max340 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Jak w jednym z najdroższych sklepów w Internecie komp…. karta Radeon 4770 HIS jest już za 419 zł to można się tez na dniach spodziewać ze za kartę będą wołać w tańszych sklepach 400 zł <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 415zł arest - z uwagi na kiepskie opinie o sklepie nie polecam, tylko informuję, że już jest tanio, nawet bardzo tanio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michni Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 buehueheuh a domnie dzisiaj przyjezdza kurier z hd 4830 no coz najwyzej sie wymieni:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Nie przekątna ekranu się liczy tylko jego rozdzielczość. Dzięki kolego, muszę zgłębić bardziej tą materię. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 415zł arest - z uwagi na kiepskie opinie o sklepie nie polecam, tylko informuję, że już jest tanio, nawet bardzo tanio chyba "już jest" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matas Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 pasuje nań accelero s1 ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max340 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 jednak 410 zł :) mam z tego sklepu tez dysk 1 tb:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1983 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 http://www.techplanet.pl/index.php?gk=0&am...mp;filtr=szukaj 412zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasajas Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Ja mam pytanie jak to jest ze ta karta występuję w 2 odmianach z gorszym chłodzeniem i sekcja zasilania i lepszym chłodzeniem i sekcja zasilania. W sklepach tylko jest ta gorsza wersja wie ktoś czemu tak jest oraz kiedy ta lepsza wersja będzie dostępna ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordBigos Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 ^^ No i 4870 chyba pójdzie pod młotek;] Jak myślicie do 1650x1080 4770tki w CF dadzą ognia??? xD W sumie nic bym nie dopłacił prawie do biznesu a i prundu mniej wezmą i niby lepsza wydajność... GTA IV już korzysta z CF??? to ważne dla mnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 w 10 na 12 gier które widziałem działał bardzo dobrze się skalując, w jednej skalował się średnio, w jednej praktycznie się nie skalował, 3% wzrostu wydajności ale działał. Wydaje się, że są duże szanse aby w GTAIV też zadziałał CF ale póki ktoś nie kupi takiego configu to się nie dowiemy, bo nikt w testach tej gry nie ujął. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 http://www.gral.pl/preview/Sapphire/Radeon...I-E_2_0_26.html 399 zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tth_style Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 http://www.gral.pl/preview/Sapphire/Radeon...I-E_2_0_26.html 399 zł :)już 429zł :E :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordBigos Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 (edytowane) http://www.komputronik.pl/Karty_graficzne/...pelny,id,71808/ tu taniej... Qrde poczekałbym na 1Gb wersje, ale kusi strasznie ;] No, i jeszcze czy dobrze się będą skalować przy 3,2 GHz tylko... W testach zawsze używają min 4GHz CPU ;/ Edytowane 30 Kwietnia 2009 przez LordBigos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 http://www.komputronik.pl/Karty_graficzne/...pelny,id,71808/ tu taniej... Qrde poczekałbym na 1Gb wersje, ale kusi strasznie ;] No, i jeszcze czy dobrze się będą skalować przy 3,2 GHz tylko... W testach zawsze używają min 4GHz CPU ;/ to po co brałeś quada zamiast np e8200-8400 :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Proponuję zaprzestać dyskusji o coraz to nowych cenach. Oszczędzimy czasu potomnym czytającym ten temat ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordBigos Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Ehm bo potrzebuje Quada xD dlatego mam wątpliwości, znalazłem test z i920 taktowanym na 3,6GHz i praktycznie nie było różnicy wiec się troszkę uspokoiłem xD Natomiast inna rzecz mnie martwi, rzeczywiście WSZYSTKIE oferowane u nas w kraju wersję mają obciętą sekcje zasilania i inne chłodziwo... Co na pewno zmniejsza możliwości OC... Oby ATI nie wykastrowało wszystkich 4770 z obawy przed zbyt gwałtownym spadkiem sprzedaży 4850... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max340 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Będzie na styk no zawsze na powietrzu możesz jeszcze go max o dodatkowe 400mhz podciągnąć .Ja nie żałuje ze wziąłem takiego jakiego mam . a po co brało już jego sprawa jak cos ;] właśnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 gdzieś ie pojawiła opinia,zę te "lepsze" to były głownei dla prasy, a na rynek polecą tylko te wykastrowane, bo są tańsze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Proponuję zaprzestać dyskusji o coraz to nowych cenach. Oszczędzimy czasu potomnym czytającym ten temat ;)Obecnie to najciekawsze info dla czytających ten temat, a w przyszłości każdy ominie te 3/4 strony i przejdzie do konkretów na temat OC i CF. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 ^^ No i 4870 chyba pójdzie pod młotek;] Jak myślicie do 1650x1080 4770tki w CF dadzą ognia??? xD W sumie nic bym nie dopłacił prawie do biznesu a i prundu mniej wezmą i niby lepsza wydajność... GTA IV już korzysta z CF??? to ważne dla mnie... Chyba ci sie nudzi mocno ? Jaki sens zmieniac jedna swietna karte na dwie gorsze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 (edytowane) http://en.expreview.com/2009/04/30/radeon-...-edition.html/1 I stad cena - widac , ze zasilanie ma ciete. Jestem ciekaw jednego - jak sie to bedzie mialo do tych "hurra wysokie oc i macie 4870". Edytowane 30 Kwietnia 2009 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordBigos Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 (edytowane) http://pclab.pl/art36361-2.html tu są odpowiedzi przynajmniej początkowe na to jaka jest różnica w OC, dla leniwych rdzeń prawie to samo, memki idą gorzej ale na tym "biedniejszym" i tak osiągają ponad 4GHz a to dla mnie był cel... Niedługo wypłata więc postaram się je kupić i cuś naskrobie w porównaniu do 4870... Sens jest wtedy kiedy za tą samą kaskę można mieć spory wzrost wydajności, oszczędzając troszkę prądu xD Jeżeli się okażą nie warte kasy sprzedam je i zostanę przy starym radku, nie widzę problemu... Edytowane 30 Kwietnia 2009 przez LordBigos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venat0r Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 zapewne CF na PCI-E 4x nie ma sensu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordBigos Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 (edytowane) niestety nie... jak już to 8x +8x testy 4850 wykazały że sensu nie ma też dopłacanie dużej kasy do 5% wydajności na x16 + x16 Edytowane 30 Kwietnia 2009 przez LordBigos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 No , juz nie 4870 :P http://enthusiast.hardocp.com/article.html...W50aHVzaWFzdA== Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordBigos Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 (edytowane) Oczywiście że 8x+8x dotyczy kart max pokroju 4850 dlatego myślę że 4770 będą tu pasować idealnie okaże się w praniu. BTW Ktoś wie czy SLI 8x+8x w np właśnie GTS250 wystarczy czy trzeba droższe mobo??? ^^ Jak 1 sztukę brał bym GeForce chyba ale do CF/SLI chyba radki lepiej się skalują, no i o zgrozo w większej ilości gier. Edytowane 30 Kwietnia 2009 przez LordBigos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razerv2 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Panowie będzie sensownym wyborem ta karta do procka AMD 6400? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...