mixer9191 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Tak w PL. Dzisiejsze Zabrze ;] Sector pisał 3 posty wyżej, że ma 17 sztuk na sprzedaż, a ty pytasz o czekanie... o.O Już napisałem do niego PW, czekam tylko na odpowiedź ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 HD4830 jest minimalnie słabszy od 4770 i jest tańszy o ~70zł. Ma gorsze oc i potrzebuje więcej prądu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendrus09 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Szukałem i nie mogłem znaleźć. testu: podkręcony Hd4770 kontra HD4850 DDR5. Zna ktoś takowy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 To będziesz coś w stylu hd4850 po nie dużym oc do hd4870. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boru91 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 w agito nie ma w ESC nie ma... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 w agito nie ma w ESC nie ma... :/ NO niestety tak to jest... ja tez nawet nei zdazylem odebrac swoich :/... przekichane... A kazda ilosc znika w zastraszajacym tempie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zaczyna to wyglądać jak podczas premiery 8800gt <_< Co oni jedza te karty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybaq Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 ehh... też czekam na 4770... przy czym u mnie od tej karty uzależnione jest kupno całego zestawu a przesiadam się z bardzo starej już konfiguracji... gry czekają już na półeczce a karta jeszcze się nie pojawiła, jeśli ktoś posiądzie jakieś konkretne info w sprawie tych kart to niech zarzuci na forum :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Możesz tez kupić hd4830 na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 No jak patrzę na testy to 4830 na stock zegarach nie wiele i to naprawdę niewiele odstaje od 4770 z reguły jest to różnica 3-5 klatek w porywach do 10fps jak w F3 czy QW więcej. Zastanawiam jakby sie testy prezentowały po podkręceniu 4830 na 750mhz ? No i jeszcze ta lipa z dostępnością i cena :( ale przynajmniej pobór prądu mają mały :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 (edytowane) ehh... też czekam na 4770... przy czym u mnie od tej karty uzależnione jest kupno całego zestawu a przesiadam się z bardzo starej już konfiguracji... gry czekają już na półeczce a karta jeszcze się nie pojawiła, jeśli ktoś posiądzie jakieś konkretne info w sprawie tych kart to niech zarzuci na forum :]Zamówiłeś już zestaw czy czekasz na kartę? Edytowane 2 Czerwca 2009 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybaq Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 czekam aż karta będzie dostępna i wtedy zakupie zestaw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 To może lepiej już zamów, bo już trochę osób ma zamówionych, a jak karty przyjdą to dużo osób zamówi i możesz nie zdążyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mixer9191 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 To może lepiej już zamów, bo już trochę osób ma zamówionych, a jak karty przyjdą to dużo osób zamówi i możesz nie zdążyć. Też tak muszę zrobić bo mam taką samą sytuację jak kolega - chce zamawiać komputer a tej karty nie ma... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybaq Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 myślałem nad takim rozwiązaniem ale szczerze powiedziawszy wolę poczekać i zobaczyć, w którym sklepie internetowym pojawi się jako pierwsza i wtedy złoże zamówienie - aż tak bardzo mi się nie śpieszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Jeżeli kupujesz zestaw na amd to możesz siedzieć na integrze. Tak w ogóle co kupujesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boru91 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 a co do chłodzenia referentów..... Czy opłaca sie po zakupie karty zmienić chłodzonko na Arctic Cooling Accelero S1 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 (edytowane) A ja tam czekam, sprzedalem swojego 9600Gt z mysla o 4770,nawet jak sie juz pojawia to przeczekam na niereferenty.Moje zapasowe, cudowne GT130 za 130zl daje rade :wink: Sly44 Chlodzenie zawsze warto zmienic,ja nawet nie odpalam grafy na referncyjnym,tylko pierwsze co,to zmiana chlodzenia. Edytowane 2 Czerwca 2009 przez grzeg255 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybaq Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 e8400, p5b premium, 2gb 1066 ocz, radeon 4770 i corsaira cx400W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 (edytowane) e8400, p5b premium, 2gb 1066 ocz, radeon 4770 i corsaira cx400W Lepiej i taniej a780gxh + x3 710. Starczy ci wtedy na hd4850 ddr5. Referent i tak jest cichy i chłodny. Tylko dobre oc by się przydało. Edytowane 2 Czerwca 2009 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boru91 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 A ja tam czekam, sprzedalem swojego 9600Gt z mysla o 4770,nawet jak sie juz pojawia to przeczekam na niereferenty.Moje zapasowe, cudowne GT130 za 130zl daje rade :wink: Sly44 Chlodzenie zawsze warto zmienic,ja nawet nie odpalam grafy na referncyjnym,tylko pierwsze co,to zmiana chlodzenia. dlaczego nie odpalasz? Usmaży Ci się ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybaq Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 a ten a780gxh obsłuży mi pamiątki 1066? tzn. może obsłużyć je nawet na 800 mhz byleby obsłużył, ew. jakie pamiątki polecisz 2gb 800 mhz w cenie do 100 zł? póki co muszę kupić mniej pamięci (2gb), żeby mnie było stać na zasilacz a potem dokupie drugie 2gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 (edytowane) 1 2 A dysk i resztę jakie kupujesz? Edytowane 2 Czerwca 2009 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybaq Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 dysk i resztę mam swoje dysk mam jakąś barakudkę 160 GB pod sata o ile się nie mylę, generalnie póki co stać mnie jedynie na wymianę głównych bebechów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 (edytowane) dlaczego nie odpalasz? Usmaży Ci się ? Poniewaz to najcichsze,jest dla mnie za glosne :wink: poza tym lubie jak temperatura jest niska,a takiego 4770 to i w pasywie puszcze. Edytowane 2 Czerwca 2009 przez grzeg255 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Oczywiście referencyjne mu nie zaszkodzi, ale cisza to kwestia indywidualna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaX_CCC Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 rozstaw otworów montażowych wokół GPU to kwadrat o boku 43mm tak ja w HD 46xx?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boru91 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 gości na YT pokazuje jak referent pracuje na różnych obrotach... a mi na ciszy nie zależy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Nie no spoko,tak jak andrew napisal,to kwestia indywidualna.Ja poprostu jestem maniakiem ciszy,u mnie nawet flexy smigaja na 500obr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Wiadomo już czy accelero s1 rev2 pasuje na radka 4770?, jeśli tak to by było super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...