eska34534 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2009 1. Szukam dobrego programu do tworzenia obrazu partycji musi być darmowy. Używalem driveimage xml ale kiedys mi sie zawiesil w trakcie odtwarzania partycji i rozwalily mi sie partycje inne programy na UBCD for win sa do bani bo robia obraz partycji bit po bicie a nie tylko obszarów z danymi. Systemrescue cd tez do bani bo nie dziala mi interfejs graficzny a w konsoli nie mam zamiaru sie bawic. Czy istnieje inny program najlepiej na live cd spełniajacy moje wymagania. 2. Szukam darmowego programu do nagrywania. Bende go uzywał do nagrywania danych i obrazów iso. Deep burner jest do bani bo nie sprawdza czy dobrze nagralo . zresztą kiedys mi nagrał nazwy plików ograniczone do 8 znaków. dno. podobnie nie ma funkcji sprawdzania cdburner xp a nawet robi bledy przy nagrywaniu choć nero nagrywa perfect. Jaki program bedzie najlepszy bo nie chce jechac na nero instaluje sie długo i zajmuje dużo miejsca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2009 1. Na początek zrób porządek z systemem i swoją polszczyzną. Zainstaluj sobie Firefoxa i włącz sprawdzanie pisowni. 2. Prościej będzie przeglądnąć programy dostępne na stronach typu: Instalki Programosy itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZlyUser Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2009 (edytowane) Deep burner jest do bani bo nie sprawdza czy dobrze nagralo . zresztą kiedys mi nagrał nazwy plików ograniczone do 8 znaków. dno. nagrywa perfect.Jak uzytkownik ustawił program tak i nagrało. Edytowane 28 Kwietnia 2009 przez ZlyUser Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eska34534 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2009 (edytowane) a co to za program na obrazku bo nie jest napisane? wygląda mi na cdburnerxp czyżbym przeoczył tę opcję??? Edytowane 30 Kwietnia 2009 przez eska34534 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...