azyl Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Witam Zainstalowałem na kompie net framework 2.0 a potem SQL Server, Po tej operacji komputer sie resetuje. Popracuje chwile i restart. Uruchomilem go w trybie awaryjnym i probowalem to usunac. Przy necie wyskakuje blad i framework sie nie chce usunac, przy probie usuniecia Sql nastepuje reset. Co moge zrobic ? windows xp prof SP2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Usunąć czy odinstalować? Pytam, bo to różnica. Jeśli to pierwsze, to być może uszkodzony dysk. Usługę możesz zatrzymać a następnie usunąć. Zapoznaj się z pomocą Windows. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Odinstalować, dokładnie przez panel sterowania- dodaj/usuń programy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 i co ? nikt nie ma pomysłu jak to naprawić ? format mi sie nie uśmiecha ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 Kilka razy instalowałem kombinacje NET 2.0->3.5 plus Express 2005 i nie spotkałem się z żadnymi problemami. Twój SQL to pełna wersja? Generalnie najpierw warto załatać system po dziurki w nosie, a potem wrzucać aplikacje... 2.0 jest staaaarą wersją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 SQL mam wersje z dobreprogramy.pl , co do framework to wiem ze 2.0 jest stara ale tej mamy uzywac ( tak nam polecil wykladowaca ). Wndows wydaje mi sie ze jest zalatany. Jest szansa zeby sie tego jakos pozbyc i od nowa zainstalowac ? Moze framework sie gryzie z czyms ? System sie nie resetuje w trybie awaryjnym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 (edytowane) System nie resetuje się bez przyczyny. Obadaj logi windowsa. Wyłącz automatyczny start usług SQL Servera i zobacz czy system wstanie bez niego. Jak tak, to do odpalaj je po kolei z poziomu pulpitu. SQL Express w wersji 2005 z service packami? Na necie jest kilka wersji tego, z różnymi dodatkami do zarządzania... Edytowane 2 Maja 2009 przez Aquarium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...