piotrekk13 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Witam Chcę nagrać kilka filmików o grach nagrywam je programem "FRAPS" kiedy już mam film na pulpicie i chce go importować do programu Movie Marker program się sam wyłącza i wraca do pulpitu wie ktoś o co może chodzić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2009 1. Problem z kodekami? 2. Brak miejsca na dysku C? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekk13 Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Żeby nie robić syfu napisze w tym temacie :) Mam taki problem mam film i chce jakimś programem nagrać jego kawałek,jak nagrywam Frapsem to mi się w pewnym momęcie zawiesza obraz a dzwięk leci dalej :( Wie ktoś co zrobić albo jakiś inny program :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...