Skocz do zawartości
kargs

Roznica miedzy Epox 8RDA a 8RDA+ ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

moze ktos powiedziec jaka jest roznica miedzy tymi modelami?

Wiem ze wersja + ma firewire ale to nie jest mi potrzebne a roznica w cenie jest spora.

Jesli post na ten temat juz byl to prosze usunac ten post.

z gory dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

70zł to spora różnica?? Jest tam wysokiej jakości karta LAN z której jestem bardzo zadowolony. Jest jeszcze inna dźwiękówka niż w wersji bez + zdaje się że SoundStorm, no i FireWire.

Co do tej dźwiękówki to nie jestem pewny czy inna ale jakoś mi tak świta.

Jeśli nie masz kary LAN lub masz jakąś kiepską to IMO warto dopłacić te 50-70zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I to wszystkie roznice? Lanu nie potrzebuje, karte dzwiek. mam, fire Wire tez nie chce. Chodzi mi glownie czy nie ma roznic w podkrecaniu, wydajnosci, jakosci materialow itp... To wszystkie roznice?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I to wszystkie roznice? Lanu nie potrzebuje, karte dzwiek. mam, fire Wire tez nie chce. Chodzi mi glownie czy nie ma roznic w podkrecaniu, wydajnosci, jakosci materialow itp... To wszystkie roznice?

jedyna roznica to to ze SB sie mocniej grzeje (trza montowac dodatkowe chlodzenie) podkrecanie, wydajnosc ta sama nie wiem dlaczego mialaby byc inna :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mialem taki dylemat i niestety wybralemn zle :( tzn kupilem plyte bez + a tak to bym sie pozbyl mojego Liva i mioal za to wsztsko na jednej plycie bez balaganu z kartami a te 70 zl co na tym zaoszczedzilem to i tak ZGUBILEM wiec tym bardziej zaluje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...