kargs Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Witam! moze ktos powiedziec jaka jest roznica miedzy tymi modelami? Wiem ze wersja + ma firewire ale to nie jest mi potrzebne a roznica w cenie jest spora. Jesli post na ten temat juz byl to prosze usunac ten post. z gory dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubby Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 70zł to spora różnica?? Jest tam wysokiej jakości karta LAN z której jestem bardzo zadowolony. Jest jeszcze inna dźwiękówka niż w wersji bez + zdaje się że SoundStorm, no i FireWire. Co do tej dźwiękówki to nie jestem pewny czy inna ale jakoś mi tak świta. Jeśli nie masz kary LAN lub masz jakąś kiepską to IMO warto dopłacić te 50-70zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kargs Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 I to wszystkie roznice? Lanu nie potrzebuje, karte dzwiek. mam, fire Wire tez nie chce. Chodzi mi glownie czy nie ma roznic w podkrecaniu, wydajnosci, jakosci materialow itp... To wszystkie roznice? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 z wyjatkiem firewire, lan'u i soundstorma to ta sama plyta. bylo na ten temat dosc duzo, chcesz wiedziec wiecej to szukaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 I to wszystkie roznice? Lanu nie potrzebuje, karte dzwiek. mam, fire Wire tez nie chce. Chodzi mi glownie czy nie ma roznic w podkrecaniu, wydajnosci, jakosci materialow itp... To wszystkie roznice? jedyna roznica to to ze SB sie mocniej grzeje (trza montowac dodatkowe chlodzenie) podkrecanie, wydajnosc ta sama nie wiem dlaczego mialaby byc inna :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangerek Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 ja mialem taki dylemat i niestety wybralemn zle :( tzn kupilem plyte bez + a tak to bym sie pozbyl mojego Liva i mioal za to wsztsko na jednej plycie bez balaganu z kartami a te 70 zl co na tym zaoszczedzilem to i tak ZGUBILEM wiec tym bardziej zaluje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Strona producenta rulezz. :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...