benek Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 a gdzie wanna , lodowka i lozko ?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Chala! Nie ma lodowki w zasiegu :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 srednio ciekawe :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 kijowo - cdrom/nagrywarka poza zasiegiem reki :? :wink: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 a gdzie wanna , lodowka i lozko ?? :lol: prawdziwy gracz nie je, nie spi i sie nie myje :lol: wiem cos o tym ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mod:3d Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 a gdzie wanna , lodowka i lozko ?? :lol: prawdziwy gracz nie je, nie spi i sie nie myje :lol: wiem cos o tym ;) To nie jestes prawdziwym graczem!! Bo jest raczej na odwrot!! Po za tym telefon za daleko! Bardzo cienkie stanowisko pracy dla gracza!! Absolutnie odradzam!! Widzialem lepsze!! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 a gdzie wanna , lodowka i lozko ?? :lol: prawdziwy gracz nie je, nie spi i sie nie myje :lol: wiem cos o tym ;) To nie jestes prawdziwym graczem!! Bo jest raczej na odwrot!! Po za tym telefon za daleko! Bardzo cienkie stanowisko pracy dla gracza!! Absolutnie odradzam!! Widzialem lepsze!! :twisted: no dobra. przyznaje sie. nie mam pojecia o tym :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahu Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Ja bym 10 godzin siedzac na klopie nie wytrzymał...mało wygodne :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mod:3d Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 a gdzie wanna , lodowka i lozko ?? :lol: prawdziwy gracz nie je, nie spi i sie nie myje :lol: wiem cos o tym ;) To nie jestes prawdziwym graczem!! Bo jest raczej na odwrot!! Po za tym telefon za daleko! Bardzo cienkie stanowisko pracy dla gracza!! Absolutnie odradzam!! Widzialem lepsze!! :twisted: no dobra. przyznaje sie. nie mam pojecia o tym :P I nie trza było o tym tak od razu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 a gdzie wanna , lodowka i lozko ?? :lol: prawdziwy gracz nie je, nie spi i sie nie myje :lol: wiem cos o tym ;) Prawdziwy gracz sam wytwarza potrzebny prad- jest podlaczony kabelkami z kompem, a zamiast monitora ma projekcje bezposrednio w mozgu. :D Stanowisko smieszne, ale nieergonomiczne, Dijupiej szybko zaczyna bolec :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrano666 Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Czy aby to jest na 100% stanowisko gracza ?? Fajne ksiazki stoja obok monitora (po lewej)... gdyby zamiast deski coś miększego było to mogło by być :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 E tam tylko kibel i papier nic wielkiego lepsza była kiedyś reklama quake III z tego co pamiętam :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Ach ciezko się z wami niezgodzić, zwłaszcza chyba z Grzeskiem, brak lodówki uniemozliwia normalne uzytkownie PCta!! ;) Całkiem niezłe choc sam klop nie dziwi mnie tak bardzo.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Cos mi tu smierdzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...